PiroMan25 75 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Nie dawno powstał "nowy" (bo dane firmy wskazują na to że to druga strona sklepu ultrasfactory.com) sklep. Paczka już do mnie przybyła, więc mogę potwierdzić że sklep jest legit. Do końca sierpnia mają fajne promocje i wysyłkę gratis, więc polecam obczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Łódź 6 minut jazdy autem od Manufaktury. Duży wybór rzymskich ogni. Ceny całkiem ciekawe. Trzeba będzie wziąć ten sklep pod uwagę w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 4 Września Przelewałem używając metody "Szybkie przelewy" i wyświetlił się jakiś portugalski system płatności. Klikam dalej, wpłata do "Kevin EU" do Lizbony. Trochę to było dla mnie dziwne na początku, że kupuję w sklepie w Polsce, a przelew idzie do Portugalii, ale świat jest międzynarodowy i tak czasami bywa, że ktoś w jednym miejscu robi biznes, a w innym miejscu odbiera przelewy. Przelew ostatecznie poszedł. Zamówione w czwartek wieczorem, przygotowane do wysyłki w poniedziałek, wysłane we wtorek i odebrane u mnie w środę w paczkomacie. Może i dobrze, że nie wysłali paczki w piątek, bo przez weekend zalegałaby na magazynie kuriera, a to jest piro, więc lepiej, żeby się nie pałętało tak jak poduszki czy pluszaki. Paczka porządnie zabezpieczona, piankowe kulki w środku, nie oszczędzali na taśmie. Sklep jest legit, można zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi