Hildemo 8 Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) Z braku czasu jak co roku... wrzucam zakupy ze stycznia i lutego oraz niedawne, łącznie niestety gdyż jak już wyciągam to wszystko razem Widziałem że Mantis ożył w temacie to trzeba działać, może i w tym roku uda się coś wspólnie ogarnąć Trochę kostek, w większości już dobrze znane, ale tak już zazwyczaj mam że wolę sprawdzone, ale dojdzie jeszcze kilka nowości i zaskoczeń Petardy których jestem raczej kolekcjonerem niż użytkownikiem, może kiedyś jak już kolekcja będzie duża to zabiorę się za nie Trochę pierdół większość z lat poprzednich, nigdy się wszystkiego nie udaje odpalić No i nieszczęsne rakiety miały pójść poprzedniego roku u Mantisa ale miał same grube ryby że wstyd było wyskakiwać z tymi ,,maluchami" ;D odpalaj.pl piro24.pl Edytowane 1 Października przez Hildemo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 1 Października Spotkanie na wałach rzecznych wczesnym wieczorem obowiązkowo Miejscówka do strzelania przestrzenna i dosłownie każdy rodzaj fajerwerku można tam odpalić wliczając w to kręciołki - jest pas asfaltu stanowiącego chodnik i ścieżkę rowerową, czyli płaska powierzchnia zdatna do odpalania motylków, circoblitzów, bączków itp. Bączki mogą jedynie wypaść z drogi po pewnym czasie, ale zawsze chwilę się pokręcą. 5 godzin temu, Hildemo napisał: Trochę kostek, w większości już dobrze znane, ale tak już zazwyczaj mam że wolę sprawdzone Testosteron z pewnością temat do powtórzenia : ) 5 godzin temu, Hildemo napisał: No i nieszczęsne rakiety miały pójść poprzedniego roku u Mantisa ale miał same grube ryby że wstyd było wyskakiwać z tymi ,,maluchami" ;D Teraz dla odmiany nie mam w planach grubych ryb rakietowych. Musiałoby się pojawić coś nowego od czego zaczęłyby się oczy żarzyć od chęci kupienia. Być może coś wleci z rakiet, ale już raczej nie 3", a już na pewno nie takie ilości jak w grudniu 2023. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 15 Udostępnij Opublikowano 6 Października No i już jest czym postrzelać wszystkiego po trochu, zabawy nie zabraknie, stuffik może i nie w moim guście ale piro to piro każde dobre rakiety Perfect niegdyś topowe rakiety, przywołują wspomnienia... Kazdy produkt znam, kojarzę ale tych petard od SP Demonic Defense nie kojarzę i widzę pierwszy raz na oczy, zaskoczyłeś chętnie jakaś opinie poznam z twojej strony na ich temat bo wyglądają solidnie i na tle innych dość spore. Jest Goliat czyli nowość jak i największa zagadka 2024 czy to faktycznie 50mm czy może jednak jak niektórzy twierdzą mocne 30mm ?? Też go zakupiłem i też się przekonam w sylwestrową noc Stuffik konkret pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hildemo 8 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października Petardy wyciągnięte z odmętów piwnicy, sam nie wiem czego się spodziewać rok produkcji bodajże 2012, 2g NEC, zobaczymy, jakiś filmik stary gdzieś z nich widziałem, szału raczej wielkiego nie zrobią No ja do Goliata mam duże oczekiwania, po filmach i recenzjach oby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 2 Udostępnij Opublikowano 17 Października Zarąbisty stuff, same kozackie wyrzutnie. Widać też kilka petard już praktycznie antyków. Ciekawe fontanny i moim zdaniem najlepsza no limits. A co do wyrzutni to sama śmietanka, Viserion jedna z najlepszych wyrzutni jakie kiedykolwiek odpalałem i cena atrakcyjna mocno poniżej stówki, Wenus klasyczek brakuje tylko Kasopeji. Testosteron też na pewno zrobi robotę swoją dynamicznością. Space line V z tego co czytałem i słyszałem opinię to taka 7/10 po filmikach moim zdaniem lepsz Space line II, ale każdy ma swoje zdanie. I chyba najlepsza z wszystkich Goliat 47mm od naszego kochanego Polskiego importera Jorge jeszcze nie miałem przyjemności jej odpalać, ale chyba za rok się na nią skuszę te kolory no po prostu miód tylko cena . Oceniam 10/10 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi