Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Symbol: SP0008Nazwa: Artilery ShellsCena: 26 złZdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/64.jpgFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=3UDda92qssQOdpaliłem jedną szelke i nawet nawet lecz bez rewelacji, moja ocena 7/10 Jak odpale drugą (bo mam tylko 2 z zeszłego roku) i nagram to też wrzuce film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Szelka wypadła dosyć przeciętnie.Mały rozprysk , efekt mizerny.Taką kwote lepiej zainwestować w wyrzutnie.6/10Myślałem , że sp efektem przebije jorge , niestety myliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 cienki ten moździerz, dużo gorszy od tego który będzie w Lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ale wogóle też sie sam zdziwiłem że taki słaby efekt, chyba ta szelka była jakaś felerna bo jak pamiętam rok temu to efekty były superowe, no cóż mam jeszcze jedną to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dość nietypowy efekt. Coś jak Thousand Bees z kung fu tyle że intensywniejszy i z niebieskimi gwiazdkami. Jak na kaliber 1,5 " efekt mógłby być lepszy. Ale cena jak na 10 kul nie jest wygórowana. Efekt zgadza się z tym który na video zamieszczonym na stronie SP jest jak drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Poprostu ta szelka miala taki efekt, to tak samo jak by ktos nagral filmik akurat tej rakiety z kung fu z tym efektem to ten kto nie zna kung fu powiedzial by ze to szajs, a sami wiecie, ze nie.Odpal kolejna to efekt bedzie o wiele lepszy(chyba ze ten sam kolor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jakoś nie zbyt rewelacyjnie ja tam wolę.. moździerza z Biedronki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Chyba akurat natrafiłeś na najsłabszy efekt. Bo efekty rozchodzących się gwiazdek we wszystkie strony zawsze wypadają słabo. Najbardziej mi się spodobały te długo opadające gwiazdki niebieskie.Ogólnie moja ocena 8/10Czekam na następny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Albo poprostu przez to że przeleżała rok ta szelka i ze starości jakoś tak słabo efekt wypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 E bardzo słaby efekt. Po moździerzy można by się spodziewać czegoś więcej.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=WNS8bQlwfo0film 3 szelek tego moździerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 cienki ten moździerz, dużo gorszy od tego który będzie w Lidlu Ale ten co w lidlu jest to właśnie SP0008, kolor pudełka czerwony ale napisane że to on.Byłem dzisiaj w LIDLU i sobie go kupiłem każdy go tak chwali mnie korciło żeby go kupić i przetestować. Na filmie Achtunga (mar---coś tam) jakoś jest do bani nie wiem czym to kręciłeś ale chyba jakimś telefonem. Podoba mi się to że każda szeleczka ma swój kolorek i mi nie będą sie mieszać :mrgreen: Po sylwestrze dam film wszystkich 10 szelek i postaram się żeby był w dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 w tym roku efekty : 4x red peony3x green peony 3x brocade crown Chcialbym zauwazyc ze na pudelku jest co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 cienki ten moździerz, dużo gorszy od tego który będzie w Lidlu Ale ten co w lidlu jest to właśnie SP0008, kolor pudełka czerwony ale napisane że to on.Byłem dzisiaj w LIDLU i sobie go kupiłem każdy go tak chwali mnie korciło żeby go kupić i przetestować. Na filmie Achtunga (mar---coś tam) jakoś jest do bani nie wiem czym to kręciłeś ale chyba jakimś telefonem. Podoba mi się to że każda szeleczka ma swój kolorek i mi nie będą sie mieszać :mrgreen: Po sylwestrze dam film wszystkich 10 szelek i postaram się żeby był w dobrej jakości No telefonem bo nic innego nie mam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Moja szeleczka odpalona przed chwilą Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 No nareszcie widać prawdziwy efekt Naprawde warto ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Moja szeleczka odpalona przed chwilą Klik Muszę przyznać , że niezły jest ten moździeż.Takie dopre opinie skłaniaja mnie do zakupu go jutro :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja dzisiaj odpalilem jedna brocade crown [nie mialem czym nagrac] i zaskoczylem sie. Efekt siegal prawie ziemi i bardzo dlugo byl na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A mówiłem To najładniejszy efekt z tego moździerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exer 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wczoraj kupilem ten mozdziez , mam nadzieje ze sie oplacalo za 24 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Active Bass 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Odpaliłem przed chwila jedną szelke.. śliczny efekt I już żałujęże za tą cene nie kupiłem jeszcze jednego moździeża zamiast np. Jumbo Jet`ów Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 mialem ten mozdziez rok temu i w tym do mam. niektore kule sa ladne.ale za 24 zl sie oplaca.polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Miałem go w zeszłym roku, i w tegorocznym. Nakręciłem filmy kilku szelek. Sorrki za kiepską jakośc:/Szelka 1Szelka 2Szelka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 powiem tak... Boże jak ja sie cieszę że go kupiłem... odpaliłem brocade crown i efekt utrzymywał sie na niebie z 7 sekund jak nie dłuzej był na caaałym niebie ... tak buchnęło że sąsiedzi sie powychodzili z domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ok reszta moich szeleczek z Tegorocznego Sylwka :mrgreen: Moździerz po prostu cudo.Szelka Brocade Crown Szelka Brocade Crown 2 Szelka Brocade Crown 3 Szelka Green Peony Szelka Green Peony 2 Szelka Red Peony PS.Znalazłem jeszcze jedną gdzieś się zapodziała bidula :mrgreen: Szelka Red Peony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi