neone 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 kurde na żywo wszystkie fajerwerki wyglądają wogóle inaczej... moje brocade crown były jakby takie wielkie (grube) meteoryty spadały... piękne, troche miałęm problem bo moje spadały aż na ziemie i jeszcze na ziemi sie paliły Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój filmik,10 szelek :grin: ,w 3 od końca jakiś duży ładunek musiał być bo zozprysnęła się 2 razy bardziej niż pozostałe, na filmiku tak nie widać ale w rzeczywistości wyglądała zaje... (jakby wszystkie takie były :razz: ) Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jak dla mnie elegancki ;] Kupie go jak bedzie w lidlu za rok. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajny moździerz też muszę go koniecznie kupić za rok jak dla mnie efekty super szczególnie brocade crown opadający prawie do ziemi Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 A ja dopiszę tutaj efekty kulGolden Crackling CoconutSilver Fish with Blue PistillSilver Time RainCrackling with Coconut PistilBrocade Crown Cytuj
neone 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ze co?? w tamtym roku były tylko peonie i brocade crown ?? są takie na szelkach?? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tak ,on zle przeczytał bo przeczytał to z opakowania a nie z szelek Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie . Na opakowaniu są efekty niezgodne z tymi na szelkach. Ja mam 2x Brokat, 2x Green Peony i 6x Red Peony ;/. Nie wiem czemu dali, aż tyle czerwonych ... Liczyłem na trochę więcej Brokatowych, ale mówi się trudno ;P. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 No kazdy moze miec inaczej a ja napisałem ogólnie jakie są dostępne... ludzie :shock: Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kupiłem dzisiaj ten moździerz i na jednej szelce (żółtej) niema opisu efektu.Szkoda, że te opisy z pudełka to ściema. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Od 2 lat albo i lepiej wala taka ścieme z tymi szelkami ale i tak nie jest źle najważniejsze z Brocade jest Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja mialem ten moździerz chyba 2 albo 3 lata temu po raz pierwszy i pamiętam, że efekty były takie jak na opakowaniu. Do dzisiaj mam w pamięci potężny złoty efekt Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 odpaliłem wczoraj kilka i jest mniejszy efekt niż ten na filmikach z tamtego roku Może i wiatr zrobił swoje ale spodziewałem się czegoś lepszego. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja np. mam:-4x red peony-3x green peony-3x brocade crown Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Film Ładunków z tego moździerza: http://www.youtube.com/watch?v=wbTv4UtdY4chttp://www.youtube.com/watch?v=-BzZWt_Xdskhttp://www.youtube.com/watch?v=V0BRzLzUCLg Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Auu, zawiodłem się tym moździerzem kupuje go kolejny rok ale ...... w tym roku słabo lepiej wyszedł ten z hesti multi stars 12 kul 1.2" Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no dokładnie z biedry był lepszy ale ten też był niczego sobie Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 sprostowanie wcześniej strzałem z nie oryginalnych rurek bardziej dopasowanych, szelki poleciały wysoko i stad wrażenie mniejszego efektu. Wczoraj strzelałem z tej z pudła i elegancko duży efekt Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filmu brak. A co do efektów to zastanawiałem się o co było tyle krzyku z tym moździerzem. U mnie efekty były taki sobie, na youtube wydawał się być zupełnie inny. Kolega miał rakiety Speed II - waliły podobnie jak moździerz. No ale żeby nie było, że tylko narzekam to i tak była to w miarę opłacalna inwestycja, sporo zabawy, natomiast liczyłem na coś więcej, czuje niedosyt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi