Mar3kkk 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 możliwe ze zmienili efekt bo mialem go w tym roku + szelki z zeszłego i te stare byly lepsze od tych z tego roku. popsuli go Cytuj
B4rt3k 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zakupiłem w tym roku 1 SP0008 i jestem bardzo zadowolony, jak narazie odpaliłem 2 szelki i naprawde jestem pełen podziwu, duży ładny rozprysk, a efekt dlugo utrzymuje sie na niebie, pozdrawiam Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Małe bombki z moździerza SP0008 Artilery Shells. Red peony Brocade Crown Green Peony Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Coraz gorzej z tym moździerzem, pamiętaj go jeszcze z 2006 roku kiedy efekty naprawdę były piękne i dobre jakościowo, teraz nie jest nawet przeciętnie. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Na mnie również wrażenia nie zrobił, ale jedyny plus to długo utrzymujące się gwiazdki na niebie. Cytuj
bungar 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 W tym roku postanowiłem go kupić, w poprzednich latach zawsze moździerz z biedry. Przed chwilą odpaliłem i naprawde jestem bardzo mile zaskoczony, super efekt,może nawet lepszy od biedronkowego. Naprawde polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi