Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 możliwe ze zmienili efekt bo mialem go w tym roku + szelki z zeszłego i te stare byly lepsze od tych z tego roku. popsuli go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Red Peony: Brocade Cown: Brocade Crown 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wigilijny Red Peony Na żywo bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 SP0008 wraz z SP0003. Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3k 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zakupiłem w tym roku 1 SP0008 i jestem bardzo zadowolony, jak narazie odpaliłem 2 szelki i naprawde jestem pełen podziwu, duży ładny rozprysk, a efekt dlugo utrzymuje sie na niebie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Małe bombki z moździerza SP0008 Artilery Shells. Red peony Brocade Crown Green Peony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Coraz gorzej z tym moździerzem, pamiętaj go jeszcze z 2006 roku kiedy efekty naprawdę były piękne i dobre jakościowo, teraz nie jest nawet przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na mnie również wrażenia nie zrobił, ale jedyny plus to długo utrzymujące się gwiazdki na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W tym roku postanowiłem go kupić, w poprzednich latach zawsze moździerz z biedry. Przed chwilą odpaliłem i naprawde jestem bardzo mile zaskoczony, super efekt,może nawet lepszy od biedronkowego. Naprawde polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi