lukaszek555 1 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:58 Hej, chciałem się z wami podzielić moimi analizami na temat frajerskich zachowań odpalaj.pl przed Black Friday. Za pomocą rozszerzenia w przeglądarce śledziłem ceny mojego koszyka zakupowego na odpalaj, praktycznie codziennie była podnoszona cena. Dodatkowo w ostatnich dniach został podniesiony próg darmowej dostawy o 100zł - z 300zł na 400zł. Zanim zacząłem śledzić zmiany za pomocą rozszerzenia, ceny szybowały w górę już wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:24 Nic nowego. Nie pierwsi i nie ostatni tak robią. Dobre ceny na bf się skończyły już jakiś czas temu. Teraz to jest podwyżka o 30%, żeby zrobić super promocję -25%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Nie istnieje BF w pl tak jest wszędzie nie tylko w tej branży trzeba być bardzo,bardzo naiwnym myśląc że ktoś zrobi realną obniżke xdd. Zresztą nie zapominajmy że sezon się zbliżą a zainteresowanie fajerwerkami rośnie więc, więc i to też jest okazja do podwyżek. Norma jak rok w rok nic w tym dziwnego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:59 Jakieś kilka dni temu zauważyliśmy, że mocno tam poszybowali, specjalnie przed sezonem, aby zgodnie z przepisami mogli później zrobić przecenę pokazując "ostatnią najniższą cenę sprzed 30 dni". Oczywiście ta ostatnia najniższa cena była systematycznie wypracowywana na więcej niż 30 dni przed samym BRAK FRAJDY. Podziel się proszę jak się nazywa ten dodatek do przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek555 1 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:13 9 minut temu, mantis napisał(a): Jakieś kilka dni temu zauważyliśmy, że mocno tam poszybowali, specjalnie przed sezonem, aby zgodnie z przepisami mogli później zrobić przecenę pokazując "ostatnią najniższą cenę sprzed 30 dni". Oczywiście ta ostatnia najniższa cena była systematycznie wypracowywana na więcej niż 30 dni przed samym BRAK FRAJDY. Podziel się proszę jak się nazywa ten dodatek do przeglądarki. Zgadzam się w 100%. Pierwszy raz postanowiłem polować na fajerwerki wcześniej niż w sezonie, więc się mocno zdziwiłem że taka spora przebitka ma miejsce już teraz. Dodatek do przeglądarki to Otsledit https://chromewebstore.google.com/detail/śledzenie-cen-otsledit/ibamclpibpnhmkaphhemfbljmenlpbch?pli=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:52 (edytowane) Bardzo fajny temat, może w jakimś stopniu zachęci użytkowników do kupowania pirotechniki wcześniej bo po prostu jest taniej. Takie mecyje dzieją się w praktycznie każdym segmencie handlu, czy to meble czy to odkurzacze czy kosiarki Nie mam na myśli czarnego piątku tylko szeroko pojęte "promocje". Edytowane Wtorek o 12:13 przez Grvby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 7 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:22 @lukaszek555 Mam na watchliście bestsellery odpalaj pod koniec listopada, dam znać jak to wg mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi