Grvby 149 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:53 Witam szanownych forumowiczów! Kolejny rok zbliża się ku końcowi, więc nadszedł czas aby założyć temat i pochwalić się skromnymi zbiorami. Jak sama nazwa tematu podpowiada, będzie raczej skromnie. W Sylwestra szykują mi się dwa strzelania, jedno większe w godzinach popołudniowo-wieczornych w dosyć sporym gronie piromaniaków i drugie o północy przed domem. Skupiam się głównie na tym pierwszym, na północ zostawiam same większe wyrzutnie, do tego co posiadam obecnie coś tam jeszcze dojdzie, myślę że głownie jakieś rakiety lub mniejsze wyrzutnie. Na pierwszy ogień idzie coś bez czego absolutnie żaden Sylwester się nie obejdzie czyli petardy Następne w kolejce są Single Shoty i jeden "konkretny szot" Rakiety, szczególnie te czerwone zwracają uwagę wszystkich wokół a nawet sąsiednich wiosek No i wyrzutnie, Rapa Nui została z zeszłego roku Sezon uważam za otwarty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:06 Trochę zazdrosze tych rakietoszelek nike stuff świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 72 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:20 Konkretny stuff. Same dobre petardy. Witaj w gronie posiadaczy big assorted flower. Uważaj z nimi bo skubane lubią wypluwać fontannę. Do tego crazy roboty, czyli chyba moje ulubione petardy, i to jeszcze w starej wersji. Ruskie matabrujasy i uefa też podobno bardzo dobre, lecz ich akurat nie miałem. Są również hukowe single z gwizdem. Fajna rzecz do luźnego odpalania. Z rakiet według mnie największą uwagę przykuwają super blitz knall. Jedne z najmocniejszych rakiet hukowych. W wyrzutniach duża różnorodność. Są klasyki jak np chwalona seria tropic pro, czy kostki od triplexa, jak i dosyć nowe produkty, poison i smile day. W oczy rzuca się również super white strobe. Jedna z kostek widniejących na mojej liście wyrzutni które mi wpadły w oko. Niestety w tym roku już nie zmieści mi się w budżecie. Podsumowując, stuff nie taki skromny . Same dobre produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:12 Chwalenie się Crazy Robotami, to prawie jak wystawienie zaginionej arki w gablotce pasażu w centrum turystycznego miasta. Już wiele osób deklarowało swoją chęć odkupienia tych cudeniek. Pomyśleć, że kiedyś miałem ich w takich ilościach, że nie bałem się ich wrzucać do śniegu, w którym to tłumiona była potęgą ich huku. Matabrujasy co niektóre trafiały się głośniejsze lub równie głośne jak Exploder 5. Szeleczka kolpo się znalazła. Kolejna rzecz, którą ludzie skupują. Nie znałem wcześniej tych rakiet Dominate Sky. Super White Strobe do tej pory popularna pozycja z migocącą bielą. Doczekała się nawet skróconej nazwy na piroczatach: SWS. Ładne przywitanko w tegorocznym dziale zakupowym, z jednorazowym dużym updatem w postaci kilku zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi