lukaszek555 1 Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Cześć, może trochę głupie pytanie, ale robię karabinek z petard lontowych pierwszy raz w życiu Czy takie połączenie petard do głównego lontu jak zrobiłem jest ok? czy istnieje ryzyko że parę petard nie wypali? I czy ewentualnie jest jakieś lepsze rozwiązanie żeby mieć pewność że wszystko wypali jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Za gęsto masz te petardy spięte większość ci nie odpali i bedzie strata towaru.. moja rada jest taka że bardziej to rozciągnij jeżeli wiesz co mam na myśli.. i proponuje też dać po 2 zipy na kazdy punkt zapalczy jeden zip wręcz przy końcówce lontu petard a druga po środku.. zwiększy to szanse na zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi