Fraptak 13 Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Witam, przedstawiam listę wszystkich kiedyś dostępnych cyrkoblitzów Nazwa KOD Wielkość SZT. Inporter NWP CE SUPERBLITZ/CYRKOBLITZ/ NEW CYRKOBLITZ HE0015 Duży 6 Hestia X X SKY CRUISER HE0015B Średni 10 Hestia X CIRCOBLITZ/CYRKOBLITZ HE0015A Mały 10 Hestia X CIRCOBLITZ JM01 Duży 6 Jorge X CYRKOBLITZ S U06778 Mały 12 Triplex X CYRKOBLITZ B U14000 Duży 6 Triplex X HANDLESS ROCKET TXR487 Duży 6 Triplex X SKY THUNDER TXR418 Duży 6 Triplex X CIRCOBLITZ TR-1 Duży 6 Tropic X CIRCOBLITZ TR-1C Duży 6 Tropic X CIRCOBLITZ TR-1M Mały ? Tropic X CIRCOBLITZ TR-2 Duży 6 Tropic X MINI CYRKOBLITZ P0009 Mały 6 Kometa X CYRKOBLITZ PEONIA I CRACKLING P7021 Duży 6 Kometa X CYRKOBITZ CRACKILNG BLITZ P7022 Duży 6 Kometa X CYRKOBLITZ P7025 Mały 10 Kometa X FUNKE CIRCOBLITZ BIG FRCB3-(A-C) Duży 6 Funke X X SUPERBLITZ GWM5030 Duży 6 Maxsem X SUPERBLITZ GWM5030A Mały 10 Maxsem X SUPER SHOCK K4447 Duży 6 Super Power X CRACLING FLOWERS IN SPACE WITH DOBULE REPORT K4447B Podwójny ? Super Power X CYRKOBLITZ SM-2 Duży 6 Śmieszek X CYRCOBLIC TW1 Duży 6 Tomaszek X CYRKOBLITZ U6678 Duży 6 Arka X CYRKOBLITZ U31631 Mały ? Arka X Edytowane 10 Listopada przez Fraptak AKTUALIZACJA Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Listopada Świetna sprawa. Złoto Jakby udało się jeszcze zrobić kompedium ze zdjęciami, to mielibyśmy kompletną wikipedię cyrkoblitzową. Ze swojej strony dodaję, że JM01 od Jorge występowało również pod etykietą i nazwą "Flying Pedro" lub "Flying Pedros" z meksykańskim "Pedro" w kapeluszu na etykiecie. Podwójny circoblitz od Jorge był chyba też pod oznaczeniem JM01, być może z jakąś literką lub liczbą dodaną w symbolu. Coś mi świta, że Jorge miał w ofercie w przeszłości produkt pod nazwą Mini Circoblitz. Może ktoś ma jakieś retrokatalogi? Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 9 Listopada Hej, w mojej liście nie ma tak zwanych wariatów, zdjecia dodam jestem w trakcie poszukiwań Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Listopada 13 minut temu, Fraptak napisał: Hej, w mojej liście nie ma tak zwanych wariatów, zdjecia dodam jestem w trakcie poszukiwań Wariaty się odpalało z pozycji leżącej, więc nie wiem czy podchodzą pod klasyczne circo. Wtedy też trzeba byłoby dodać Mosquito i Laserballs (Argento), a moim zdaniem to są latające, wnoszące się bączki, a nie circoblitze. Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 10 Listopada Tworze encyklopedie cyrkoblitzów tu link: https://cyrkoblitz.fandom.com/pl/wiki/CYRKOBLITZ_Wiki 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Listopada Fotka legendarnego circoblitza, którego wspomniałem kiedyś na chatboxie. K4447B Crackling flowers in space with double report (Super Power) Jorge miał chyba coś podobnego pod oznaczeniem JM01-B https://imgur.com/a/P3R46Im Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 10 Listopada Dzięki, muszę dodać do listy, jak chodzi o jorge to napisałem do nich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi