drewniak 19 Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Cześć, W tym roku wyjątkowo późno, miało mnie tu nie być ale jednak nie dałem rady i poszło kilka zamówień Jako, że jestem na etapie wykańczania mieszkania to w tym roku stuff będzie zdecydowanie mniejszy niż w zeszłym roku - ale lepszy rydz niż nic. Na początek taki mały update - słyszałem, że te kostki smile day miażdżą system jak na swoje gabaryty to wziąłem aż 6 sztuk. Z zeszłego roku zostało mi jeszcze trochę petard, singli Gaoo 50 mm + ThermoNuclear i SkyTerror - szczerze to nawet nie wiem gdzie to wszystko jest bo przy przeprowadzce to wszystkiego muszę szukać .... Kostka DangerHobby - gratis z pobliskiego sklepu "Wulkan fajerwerki" (dla ciekawskich Boguś zostawił dwie sztuki dla pierwszych dwóch osób, które na hasło "DangerHobby" otrzymają kostkę za free) drugą ma kolega Edytowane 12 Listopada przez drewniak 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Listopada Po setce dwudziesto-milimetrowej, teraz wpadła dwudziestkaczwórka trzydziestoośmio-milimetrowa od tego samego importera. Kostki powinny się zgrabnie uzupełnić w pokazie. Jedna zaoferuje to, czego nie ma druga i vice versa. Cytuj
Hildemo 8 Opublikowano 14 Listopada Gladiator w tym roku widzę bardzo pożądany, już prawie nigdzie nie można dostać, ciekawe czy robi takie show jak na filmach smile day kozak w tej cenie mega udana kostka! Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 14 Listopada Jeszcze taki mały update, teraz trzeba poszukać jakiś rakiet Długo już nie miałem tych małych kostek od PyroMoravii Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano Sobota o 21:20 Witam Te małe 25 mm,16 strzałów kostki są bardzo fajne dla mnie. Może nie wszystkie. Kolega z pracy,który obecnie jest dyrektorem technicznym, bierze ode mnie diabła tasmańskiego. Pozdrawiam Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano Poniedziałek o 20:41 Kiedyś były dobre, zobaczymy czy nowa szata nie zabiła tych rakietek. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano Wtorek o 12:48 Bardzo ładny zestaw się zbiera Jest coś do zabawy jak i na północ. Co do Smile Day pociski lecą bardzo nisko przez co efekt wydaje się być ogromny, co nie zmienia faktu że jest to jedna z najlepszych wyrzutni w tej kategorii cenowej. Dalej Dynia , diabeł tasmański i świąteczna kostka Halloween cała trójka jest świetna, uczciwe 25MM. Single shoty budzą moją ciekawość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi