Bartosz 43 Opublikowano Wtorek o 14:19 (edytowane) Psy szczekają, karawana jedzie dalej - czyli przygotowania do Sylwestra 2024. Moją uwagę przykuły profi nowości od Triplexa, więc kilka sztuk musiało znaleźć się w stuffie, a kolejne już mam na oku, więc ich kolekcja z pewnością się powiększy. JW31 lub inne gwizdki muszę mieć obowiązkowo co roku, bo nigdy mi się nie znudzi ten efekt. Smuggler dynamiczny i wali seriami, więc myślę, że zaprezentuje się elegancko. Kolejne aktualizacje wkrótce Edytowane Wtorek o 14:20 przez Bartosz 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano Wtorek o 15:06 Kierunek jak najbardziej dobry, bo również zainteresowałem się serią Triplex Profi, jest tam w czym przebierać. Z drugiej strony wyrzutnie z tej serii wołają troszkę wyższe ceny niż te, do której przyzwyczaił nas importer Triplex. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano Wtorek o 18:18 Same zawodowe wyrzutnie nie ma co Crazy Whistling Comets to już klasyk klasyków, szkoda tylko że jego cena nie jest klasyczna. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 11 godzin temu Będę bacznie się przyglądał, rok temu stuffik był miodek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi