Bartosz 44 Opublikowano 19 Listopada (edytowane) Psy szczekają, karawana jedzie dalej - czyli przygotowania do Sylwestra 2024. Moją uwagę przykuły profi nowości od Triplexa, więc kilka sztuk musiało znaleźć się w stuffie, a kolejne już mam na oku, więc ich kolekcja z pewnością się powiększy. JW31 lub inne gwizdki muszę mieć obowiązkowo co roku, bo nigdy mi się nie znudzi ten efekt. Smuggler dynamiczny i wali seriami, więc myślę, że zaprezentuje się elegancko. Kolejne aktualizacje wkrótce Edytowane 19 Listopada przez Bartosz 1 Cytuj
mantis 453 Opublikowano 19 Listopada Kierunek jak najbardziej dobry, bo również zainteresowałem się serią Triplex Profi, jest tam w czym przebierać. Z drugiej strony wyrzutnie z tej serii wołają troszkę wyższe ceny niż te, do której przyzwyczaił nas importer Triplex. Cytuj
Grvby 151 Opublikowano 19 Listopada Same zawodowe wyrzutnie nie ma co Crazy Whistling Comets to już klasyk klasyków, szkoda tylko że jego cena nie jest klasyczna. Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 20 Listopada Będę bacznie się przyglądał, rok temu stuffik był miodek 1 Cytuj
Bartosz 44 Autor Opublikowano 4 Grudnia Blakfrajdejowe zdobycze. Wpadło trochę Tropica, do którego mam sentyment, bo od niego zaczęła się moja przygoda z piro. JW408 klasyk, który nigdy się nie znudzi. Wena staruszka z 2018r. Piromaxowe PRO, ale co ciekawe są to tegoroczne nowości 8N i 13N. Na yt są filmiki tzw. tymczasowe, być może demo nagrane u Chińczyków, bo walą bardzo mocno jak na kaliber 25 i 20 mm, a w realu okaże się już niedługo. Czekam jeszcze na jedno zamówienie m.in. z kalibrami 38mm. Do sylwka pewnie jeszcze coś wpadnie. 1 Cytuj
Mitaś 9 Opublikowano 4 Grudnia Przepiękny arsenał Bartoszu Jak zawsze stuff na grubooo. Jest i Tropic - Storm of fire, miałem na ostatniego sylwestra, chmura cracklingu przepotężna niczym nie ustępował wielkością efektu tym którym pamiętam z Samum. 1 Cytuj
mantis 453 Opublikowano 4 Grudnia Miło wiedzieć niegdyś bardzo popularną serię PX-PRO. XB2003 również u mnie w stuffie. Cytuj
Bartosz 44 Autor Opublikowano 12 Grudnia Nazbierało się trochę towaru z różnych zamówień. Wpadły dwie kostki 38mm od SrPyro i kompot 225 strzałów 20/25mm od Maxsema. Jestem bardzo ciekawy jak zaprezentuje się na żywo, bo na filmiku wygląda ciekawie i ma kozacki finał. Kupiłem kilka mniejszych kostek, jakiś wynalazek 19sh od Tomaszka i Golden Gun będący wyrzutną Gaoo zrobioną dla sklepu hanev.pl. Jednak największą frajdę sprawił mi zestaw Big Party Już nie pamiętam nawet kiedy ostatnio miałem w rękach taki zestaw sylwestrowy. Od razu przypomniały mi się dawne sylwestry za dzieciaka na przełomie lat 90/00, kiedy wychodziło się z rodzicami przed blok i w zasadzie wtedy każdy był wyposażony w tego typu zestawy rakiet z galanterią pirotechniczną. W drodze są jeszcze dwie paki i prawdopodobnie na tym zakończę zakupy online. Niewykluczone, że coś wpadnie z marketów. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Grudnia Fotka całości zapowiada się niesamowicie. Ogrom konkretów, także nowości. Pozazdrościć tylko można Cytuj
Bartosz 44 Autor Opublikowano 15 Grudnia I ostatnie zamówienie online w tym roku z trzech różnych sklepów. Kątówka na samym dole to CS503X8 z serii pokazowych kostek od Klaska - czyli 50 strzałów 30mm w nieco ponad 10 sekund. Czarny no name to CLE4173 od SrPyro - ciekawy i oryginalny silent. Kupiłem też dwie wyrzutnie zupełnie nieodkrytego importera Dragon. Na filmach wiele ich produktów prezentuje się okazale, a jak w rzeczywistości to okaże się wkrótce na przykładzie Pitbulla i Last Dragon 2x30mm. I to by było na tyle jeśli chodzi o zakupy w necie. Być może wpadnie coś jeszcze z marketów. Po świętach fota całości. Cytuj
mantis 453 Opublikowano 15 Grudnia Dużo zakupów nieoczywistych, takich, których nie widać w stuffach u innych, ale fajnie, że jesteś eksploratorem nieznanych horyzontów. Cytuj
Mitaś 9 Opublikowano 15 Grudnia Aż łezka w oku się kręci słysząc o Dragonie. Juz zapomniałem o tym importerze. Kiedyś bardzo dostępny u mnie w miejscowym sklepie. Zaczynałem przygodę z pirotechniką kilkanaście lat temu z produktami właśnie dragona. Człowiek wtedy kupował 20 i 25 mm ale miło wspominam te kostki! Mam nadzieję, że nagrasz i opiszesz je po sylwetrze za czym bardzo czekam 1 Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 15 Grudnia Oooo Dragona to i ja jestem ciekaw. Dobrze, że Bartosz nagrywa to będzie wiadomo czy warto. Dragon na stronie ma fajne compoundy, może i cenowo nie powalają, ale chińskie filmy prezentują się nieźle. Z fajnymi układami. 1 Cytuj
ArbTree 68 Opublikowano Środa o 21:11 Jak co roku, konkretny zestaw wyselekcjonowanych produktów. Są nowości jak i sprawdzone pozycje jak i stare klasyki z tropica . Zabawa szykuje się piękna, głośna i kolorowa Pozdro 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi