Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pomóżcie mi wybrać coś do 50 zł w sklepach Biedronka i Cerrefour... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Moja propozycja:sfinx - 25złkung-fu - 8zł2x hot lub hot i arctic - 16złrazem 49zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 1xHot1xArctic1xKungFu1xMoździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kerfur:-Night Magic -30zł- Granaty -6zł- Super Piccolo x4 -4zł- Fuji -4zł- rzymskie ognie -6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 1x Arctic1x Hot2x Kung Fu1x Sfinx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yusha 0
Pomóżcie mi wybrać coś do 50 zł w sklepach Biedronka i Cerrefour...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi