Damiani88 0 Opublikowano Sobota o 18:20 Witam. Co kupić efektownego do 100-120zł co zrobi jakiś fajny efekt na niebie? Wybrać jedną wyrzutnie czy może dwie, lub coś innego ? Z jakich modeli polecacie wybierać, bo dużo tego a mając na uwadze kilka sensownych pozycji będzie mi łatwiej wybrać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
0 Fraptak 16 Opublikowano Sobota o 20:38 ja bym wybrał wyrzutnię space line II oraz rakiety killer tu link do koszyka https://www.fajerwerki.shop.pl?mx_zapisany_koszyk=2199845 kod pyrogang i z dostawą będzie ok 200 zł Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano Niedziela o 00:26 (edytowane) TXB020 Bastion 49sh, 25mm Edytowane Niedziela o 12:47 przez Crispers5 Cytuj
0 KrychFire 109 Opublikowano Niedziela o 08:18 AC25-10-8 Saphir i JW387 Turbo lub TXB1038 Shark Attack. Posiadam te pozycje jak coś zapraszam na priv. Cytuj
Pytanie
Damiani88 0
Witam.
Co kupić efektownego do 100-120zł co zrobi jakiś fajny efekt na niebie?
Wybrać jedną wyrzutnie czy może dwie, lub coś innego ?
Z jakich modeli polecacie wybierać, bo dużo tego a mając na uwadze kilka sensownych pozycji będzie mi łatwiej wybrać.
Z góry dziękuję za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi