mantis 488 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Fajna kolekcyjka różności. Stroboskopami to można nieźle namieszać sąsiadom jeśli nie mieli nigdy wcześniej z tym styczności. Ładne klasyki w postaci Piccolo z Hestii. 1 Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Z Twoich zakupów odpalałem karabinek Dużo się nie wypowiem, wyrzutnia Star miała swój moment (rok albo dwa lata temu ludzie polecali). Space Line II też bardzo dobry wybór. 1 Cytuj
Koopacz 57 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Witam Kuleczki cracklingowe- to był mój pierwszy pirobajer,z którego nie wyrosłem. Zawsze czekam do ostatniej chwili, aby odpaliły w powietrzu- wtedy jest najlepszy efekt. Ilość stroboskopów świadczy o tym,że chyba jesteś fanem muzyki techno . U mnie zawsze są jako preludium do pokazu. Robią robotę . Wyrzutnie- każdy ma swój gust,więc nie ma komentować. Wiem,że Star była w dwóch wersjach- lepsza i gorsza ( zależy od partii). Ogólnie zestaw wszystkiego- wystarczy na trochę zabawy . Pozdrawiam 1 Cytuj
Arturez93 6 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2024 Pirobajery bardziej dla młodszej widowni zakupione ^^ Mała aktualizacja: Cytuj
Kamil911 130 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Dobry stuff bardzo różnorodny mi się podoba wszystkiego po trochu. Udanej zabawy życzę Cytuj
mantis 488 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Tych petard to naprawdę jest hurtowa ilość, mało kto postawił w takiej ilości na petardy w tym roku. Rozumiem, że to zapas na kilka dni, albo na kolejne lata, bo nie wierzę, że ktoś to wypali w jeden dzień. Biedronka widać odwiedzona (4x Dream Light z Hestii). Cytuj
Arturez93 6 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2024 Dziękuję za komentarze, dokładnie petard jest na zapas pomimo tego że zrobię kilka karabinków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi