michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mam zamiar dokupić sobie duperele w lidlu i mam na oku:Zestaw fajerwerków „Space Explorer” 22.90Moździerzw zestawie 6 kul 1,5” (2 x 5 efektów) złote trzaski i palmy, srebrna ryba, korona z brokatem 16.99Zestaw petard „Grom” 6 szt. : 7.99Zestaw petardopakowania latających śmigieł fontanny - 3złPetarda koło z cracklingiem x4 - 3,96Razem 59,83 Cytuj
0 Patryczekkk 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nie bierz tego zestawu!!! To najgorszy zestaw jaki mialem... Rakiety slabe a duperele jeszcze gorsze. Nikomu nie polecam tego syfu.... Kup sobie zamiast tego scierwa zestaw rakiet "Detonator" lub "Atomic Assault" i jakas wyrzutnie... a ten zestaw petard tez jest fatalny wiec kup sobie za te 3zl petardy duze za 2zl lub srednie za 6zl. Możdzierz zdaje mi sie dobry. Petardy "Grom"nie wiem bo to nowosc... Koła z craclingiem chyba bede dobre sam sobie kupie pare . I kup sobie jeszcze pare motylkow i bedzie okolo 60 zl. POZDRAWIAM Cytuj
0 michalq 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 dzieki jednak niekupie tego co myslalem, jeszcze sie zastanowie ale napewno wezme mozdzierz za 16 zl i te kola z craclingiema detonatora niechcem bo mam rakietki diabolo jr8 i zdaje mi sie ze maja podobny efekt Cytuj
0 Patryczekkk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Spoko... Ja z Lidla kupuje kilka kol z craclingiem kilka motylkow chyba fontanne "Casablanca" i baterie "Monstrum".... Pozdrawiam i i zycze milego sylwestra Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Miejmy nadzieję że w sylwka nie bedzie wiatru ani deszczu.Najlepiej se kup jakieś małe wyrzutnie, moździerz i jakieś pierdółki do zabawy Cytuj
0 Tele 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja proponuje :Zestaw rakiet Atomic Assault 13zł ( myślałem o space explorer 23zl )wyrzutnię Nigerht Inwader 13złMini zestaw + koło z cralklingiem =4 złMoździerz 17zł Wyrzutnia Phoenix&Dragon 5zł Razem 51zł Cytuj
Pytanie
michalq 0
Mam zamiar dokupić sobie duperele w lidlu i mam na oku:
Zestaw fajerwerków „Space Explorer” 22.90
Moździerz
w zestawie 6 kul 1,5” (2 x 5 efektów) złote trzaski i palmy, srebrna ryba, korona z brokatem 16.99
Zestaw petard „Grom” 6 szt. : 7.99
Zestaw petard
opakowania latających śmigieł
fontanny - 3zł
Petarda koło z cracklingiem x4 - 3,96
Razem 59,83
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi