matikoksu 18 Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) Pierwsze zakupy w tym roku zamawiane na Biegunie i Gorzowie korzystając z black friday Edytowane 9 Grudnia przez matikoksu 1 Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 9 Grudnia Witam Rozumiem,że Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grubą Bertą i Thermonuclear będą robić rozwałkę na niebie.... Widzę,że dorwałem nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj
mantis 453 Opublikowano 9 Grudnia Aż trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje wśród małych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam również u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke miałem w sylwka 2023 i całkiem mi się podobały, może nie były dziesięć na dziesięć (taką ocenę mógłbym dać paru wystrzałom z zestawu), ale rozpryski ładnie układały się na niebie, nie jakiś miszmasz iskier, w końcu Funke. Traca Valenciana świetna sprawa. Kiedyś odpalałem dwie Trace z czarnego pudełka z flagą Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi się trochę za droga, chociaż na filmach jest bardzo kusząca i reakcje odpalających sugerują, że robi lekkie trzęsienie ziemi (obrazu), więc gdyby chodziło o sam efekt, to jest on piorunujący. Trzeba uważać, bo to najbardziej zapalający trawę, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tuż obok fontanny No Limits od Piromaxa. Cytuj
PiroMan25 81 Opublikowano 9 Grudnia No no sąsiedzie, widzę że na bogato . Riakeo nie bez powodu stało się popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to już produkty z wyższej półki. Oby okazały się dobre. Bombeny również miałem w zeszłym roku, 3 efekty za***iste a pozostałe 3 ok. Widzę że bardzo ci się spodobały te trace, bo co roku je widzę u ciebie w stuffie Cytuj
Mroczny 170 Opublikowano 11 Grudnia (edytowane) Widzę porwałeś się na riakeo, zrobiłem dokładnie to samo, z początku jak widziałem filmy od kinczyczków to myślałem, że filmy podkręcone ale jak zobaczyłem pierwsze testy u nas to się ucieszyłem. Mamy jakiś nowy odpowiednik funke Edytowane 11 Grudnia przez Mroczny Cytuj
matikoksu 18 Autor Opublikowano Niedziela o 22:42 W dniu 9.12.2024 o 06:52, Koopacz napisał(a): Witam Rozumiem,że Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grubą Bertą i Thermonuclear będą robić rozwałkę na niebie.... Widzę,że dorwałem nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam Tak zombie jest 2024 W dniu 9.12.2024 o 09:57, mantis napisał(a): Aż trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje wśród małych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam również u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke miałem w sylwka 2023 i całkiem mi się podobały, może nie były dziesięć na dziesięć (taką ocenę mógłbym dać paru wystrzałom z zestawu), ale rozpryski ładnie układały się na niebie, nie jakiś miszmasz iskier, w końcu Funke. Traca Valenciana świetna sprawa. Kiedyś odpalałem dwie Trace z czarnego pudełka z flagą Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi się trochę za droga, chociaż na filmach jest bardzo kusząca i reakcje odpalających sugerują, że robi lekkie trzęsienie ziemi (obrazu), więc gdyby chodziło o sam efekt, to jest on piorunujący. Trzeba uważać, bo to najbardziej zapalający trawę, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tuż obok fontanny No Limits od Piromaxa. Haha dokładnie trzeba uważać gdzie się tą trace odpala. Na szczęście mam miejsce do rozkładania jej na niezapalającym się podłożu. W dniu 9.12.2024 o 16:51, PiroMan25 napisał(a): No no sąsiedzie, widzę że na bogato . Riakeo nie bez powodu stało się popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to już produkty z wyższej półki. Oby okazały się dobre. Bombeny również miałem w zeszłym roku, 3 efekty za***iste a pozostałe 3 ok. Widzę że bardzo ci się spodobały te trace, bo co roku je widzę u ciebie w stuffie Właśnie tak z tymi tracami już mi się zrobiła taka tradycja że po głównym pokazie o 00 jest traca i jakieś większe rakiety lub ewentualnie single shoty W dniu 11.12.2024 o 18:42, Mroczny napisał(a): Widzę porwałeś się na riakeo, zrobiłem dokładnie to samo, z początku jak widziałem filmy od kinczyczków to myślałem, że filmy podkręcone ale jak zobaczyłem pierwsze testy u nas to się ucieszyłem. Mamy jakiś nowy odpowiednik funke Nie mogłem sobie odmówić tego riakeo jak zobaczyłem jaki w tym roku to jest hit i jak to wygląda na filmikach mam nadzieję że na żywo będzie jeszcze lepiej Cytuj
matikoksu 18 Autor Opublikowano Wtorek o 18:24 Kolejne zamówienie i bardzo możliwe że już ostatnie, nie licząc marketów. Cytuj
PiroMan25 81 Opublikowano Wtorek o 19:08 Różnorodne zamówienie. Są nowe rakiety fireball. Podobno moc jak colpo a może nawet lepiej. Sam chciałem je kupić ale niestety brakło mi na nie budżetu. Fajne signle, bujne mają na prawdę ładne efekty, a dumbumy to chyba moje ulubione single hukowe. Ładna mina stroboskopowa i głośny huk. Kostka all rise od pyromoravi którą widzę po raz pierwszy. Aż się dziwię że mi jako fanowi kątówek umknęła, a na filmach wali ciekawie. Do tego mniejsze kostki, rakiety i trochę petard. Hiszpańskie cukierki spod loga zeny są towarem dosyć egzotycznym. Cytuj
mantis 453 Opublikowano Wtorek o 20:51 Killery i Fireballe, konkretna aktualizacja. Przedostatnia salwa w tym All Rise z Pyro Moravia wygląda imponująco, a później gustowny finał, bo bez cracklingu. Nie mam nic do cracklingu i sam mam w tym roku wyrzutnię cracklingową Kick Back z Pyro Moravia, a Testosterona z Jorge, to z chęcią bym jeszcze raz obejrzał, tylko nie zawsze lubię tego wymuszania cracklingu w finale, gdy kostka przez prawie cały czas cracklingiem nie strzela. You know what I mean Te petardki cukierki Red Widow są lekko frapujące. 5 sztuk czerwonej wdowy za dość górnolotną cenę, towar zdecydowanie dla koneserów. Cuksy wbijają górną dopuszczalną dla amatorów granicę decybeli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi