matikoksu 19 Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) Pierwsze zakupy w tym roku zamawiane na Biegunie i Gorzowie korzystając z black friday Edytowane 9 Grudnia 2024 przez matikoksu 1 Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Witam Rozumiem,że Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grubą Bertą i Thermonuclear będą robić rozwałkę na niebie.... Widzę,że dorwałem nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj
mantis 486 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Aż trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje wśród małych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam również u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke miałem w sylwka 2023 i całkiem mi się podobały, może nie były dziesięć na dziesięć (taką ocenę mógłbym dać paru wystrzałom z zestawu), ale rozpryski ładnie układały się na niebie, nie jakiś miszmasz iskier, w końcu Funke. Traca Valenciana świetna sprawa. Kiedyś odpalałem dwie Trace z czarnego pudełka z flagą Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi się trochę za droga, chociaż na filmach jest bardzo kusząca i reakcje odpalających sugerują, że robi lekkie trzęsienie ziemi (obrazu), więc gdyby chodziło o sam efekt, to jest on piorunujący. Trzeba uważać, bo to najbardziej zapalający trawę, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tuż obok fontanny No Limits od Piromaxa. Cytuj
PiroMan25 88 Opublikowano 9 Grudnia 2024 No no sąsiedzie, widzę że na bogato . Riakeo nie bez powodu stało się popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to już produkty z wyższej półki. Oby okazały się dobre. Bombeny również miałem w zeszłym roku, 3 efekty za***iste a pozostałe 3 ok. Widzę że bardzo ci się spodobały te trace, bo co roku je widzę u ciebie w stuffie Cytuj
Mroczny 172 Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Widzę porwałeś się na riakeo, zrobiłem dokładnie to samo, z początku jak widziałem filmy od kinczyczków to myślałem, że filmy podkręcone ale jak zobaczyłem pierwsze testy u nas to się ucieszyłem. Mamy jakiś nowy odpowiednik funke Edytowane 11 Grudnia 2024 przez Mroczny Cytuj
matikoksu 19 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2024 W dniu 9.12.2024 o 06:52, Koopacz napisał(a): Witam Rozumiem,że Zombie Party z tego roku,czy " dopasowana"? Razem z Grubą Bertą i Thermonuclear będą robić rozwałkę na niebie.... Widzę,że dorwałem nawet Shameless. Gratulacje. Pozdrawiam Tak zombie jest 2024 W dniu 9.12.2024 o 09:57, mantis napisał(a): Aż trzy kostki od Riakeo: Shameless, Vortex 3, Peking Opera 1. ThermoNuclear, Zombie Party, Gruba Berta - popularne wielkokalibrowe pozycje w stuffach u ludzi. Aplauzy i Blasty - znane pozycje wśród małych rakiet. Gwizdowo-efektowe Wolf Howl-e mam również u siebie w tym roku. Bomben Raketen od Funke miałem w sylwka 2023 i całkiem mi się podobały, może nie były dziesięć na dziesięć (taką ocenę mógłbym dać paru wystrzałom z zestawu), ale rozpryski ładnie układały się na niebie, nie jakiś miszmasz iskier, w końcu Funke. Traca Valenciana świetna sprawa. Kiedyś odpalałem dwie Trace z czarnego pudełka z flagą Hiszpanii, ale ta od Jorge (formalnie od El Gato) wydaje mi się trochę za droga, chociaż na filmach jest bardzo kusząca i reakcje odpalających sugerują, że robi lekkie trzęsienie ziemi (obrazu), więc gdyby chodziło o sam efekt, to jest on piorunujący. Trzeba uważać, bo to najbardziej zapalający trawę, drzewa i krzewy rodzaj fajerwerku, tuż obok fontanny No Limits od Piromaxa. Haha dokładnie trzeba uważać gdzie się tą trace odpala. Na szczęście mam miejsce do rozkładania jej na niezapalającym się podłożu. W dniu 9.12.2024 o 16:51, PiroMan25 napisał(a): No no sąsiedzie, widzę że na bogato . Riakeo nie bez powodu stało się popularne w stuffach. Shameless i peking opera 1 to już produkty z wyższej półki. Oby okazały się dobre. Bombeny również miałem w zeszłym roku, 3 efekty za***iste a pozostałe 3 ok. Widzę że bardzo ci się spodobały te trace, bo co roku je widzę u ciebie w stuffie Właśnie tak z tymi tracami już mi się zrobiła taka tradycja że po głównym pokazie o 00 jest traca i jakieś większe rakiety lub ewentualnie single shoty W dniu 11.12.2024 o 18:42, Mroczny napisał(a): Widzę porwałeś się na riakeo, zrobiłem dokładnie to samo, z początku jak widziałem filmy od kinczyczków to myślałem, że filmy podkręcone ale jak zobaczyłem pierwsze testy u nas to się ucieszyłem. Mamy jakiś nowy odpowiednik funke Nie mogłem sobie odmówić tego riakeo jak zobaczyłem jaki w tym roku to jest hit i jak to wygląda na filmikach mam nadzieję że na żywo będzie jeszcze lepiej Cytuj
matikoksu 19 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2024 Kolejne zamówienie i bardzo możliwe że już ostatnie, nie licząc marketów. Cytuj
PiroMan25 88 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Różnorodne zamówienie. Są nowe rakiety fireball. Podobno moc jak colpo a może nawet lepiej. Sam chciałem je kupić ale niestety brakło mi na nie budżetu. Fajne signle, bujne mają na prawdę ładne efekty, a dumbumy to chyba moje ulubione single hukowe. Ładna mina stroboskopowa i głośny huk. Kostka all rise od pyromoravi którą widzę po raz pierwszy. Aż się dziwię że mi jako fanowi kątówek umknęła, a na filmach wali ciekawie. Do tego mniejsze kostki, rakiety i trochę petard. Hiszpańskie cukierki spod loga zeny są towarem dosyć egzotycznym. Cytuj
mantis 486 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Killery i Fireballe, konkretna aktualizacja. Przedostatnia salwa w tym All Rise z Pyro Moravia wygląda imponująco, a później gustowny finał, bo bez cracklingu. Nie mam nic do cracklingu i sam mam w tym roku wyrzutnię cracklingową Kick Back z Pyro Moravia, a Testosterona z Jorge, to z chęcią bym jeszcze raz obejrzał, tylko nie zawsze lubię tego wymuszania cracklingu w finale, gdy kostka przez prawie cały czas cracklingiem nie strzela. You know what I mean Te petardki cukierki Red Widow są lekko frapujące. 5 sztuk czerwonej wdowy za dość górnolotną cenę, towar zdecydowanie dla koneserów. Cuksy wbijają górną dopuszczalną dla amatorów granicę decybeli Cytuj
matikoksu 19 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2024 Bardzo możliwe że to już ostatnie zakupy w tym roku. Wyrzutnie i zastawy będą jutro wystrzelone a petardy oraz rakietoszelę dołączam do tego co mam na sylwestra. Cytuj
Grvby 156 Opublikowano 28 Grudnia 2024 No i fajnie, dużo różnych artykułów, część starych i sprawdzonych część nowości Zapalniki sugerują że będzie jakiś pokazik Cytuj
matikoksu 19 Autor Opublikowano Środa o 16:29 No to czas na zdjęcie całości oraz filmik z pokazu. Cytuj
mantis 486 Opublikowano Środa o 17:48 Oglądam te wasze filmy z sylwków i wszędzie fajnie "wygolone" miejscówki na strzelanie. Nie trzeba się bać, że coś się zjara. Ładnie u Ciebie pachło, cały czas coś się działo i bez przerw. Pokaz na koksie Cytuj
Moloch 162 Opublikowano Środa o 17:51 Doczekałem się na całość stuffu. No powiem Ci, że pokaz pierwsza klasa wyszedł!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi