Senqmia 0 Opublikowano 11 Grudnia Hej wszystkim! Zbliża się czas fajerwerkowych szaleństw, a ja chciałbym w tym roku uzbroić się w konkretny arsenał. Problem w tym, że kompletnie nie mam pomysłu, co kupić i gdzie. Może coś doradzicie? Mam budżet 600 zł i myślałem, żeby pójść w stronę wyrzutni. Chciałbym jedną większą, z takim konkretnym pierdzielnięciem, żeby wystraszyć sąsiada (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ), a reszta może być z mniejszym kalibrem — coś bardziej na efekt wizualny. Myślę o jednej konkretnej wyrzutni i może też nieco słabszych, ale jak macie inne pomysły, to dajcie znać! Gdzie najlepiej się zaopatrzyć? Internet? Macie sprawdzone sklepy online, gdzie można kupić najtaniej albo gdzie są jakieś fajne promocje? Czy może warto szukać czegoś w marketach typu Dino czy Biedronka? W okolicy nie mam hurtowni, więc ta opcja odpada. Będę wdzięczny za wszelkie porady, nazwy sklepów, czy nawet konkretne modele fajerwerków. Dzięki! Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 12 Grudnia Z tym budżetem na pewno coś ułożysz. Zobacz na internecie sobie sklep Pyromaster. Mają fajne ceny i spory wybór Cytuj
Mroczny 170 Opublikowano 12 Grudnia Z takim budżetem odpuść markety i stragany, szkoda marnować takiej kasy, na twoim miejscu celowałbym w sklepy gdzie jeszcze są jakieś aktywne kody rabatowe, np https://fajerwerkibiegun.pl/pl/ [ FAJERWERKI ] Warto też spojrzeć na stronę https://piroandrzej.pl/ zamawiałem tam kilka razy w tym roku bo często ceny były lepsze niż w innych sklepach po rabatach xd Radzę dość szybko coś wybrać i kupić bo to już ostatnie dni na zakupy w internecie, i niedługo sklepy mogą przestać już przyjmować zamówienia i zostaną tylko odbiory osobiste albo właśnie markety Jak coś to tylko moja propozycja ale jakbyś chciał "konkretnego pierdzielnięcia" to może powinieneś wybrać np biegunfajerwerki i kostkę Power King CLE4052 po rabacie wychodzi 372zł ale masz już coś takiego z górnej półki jeśli chodzi o moc "somsiadowi to rozrząd w pastuchu jebnie z wrażenia" i za resztę dobrać mniejszych kosteczek do luźnej zabawy Ewentualnie to co brałbym u andrzeja, jedną lepszą kostkę 38mm typu CLE4319 lub CLE4056 i za resztę kilka mniejszych różnych kosteczek lub np z dwie większe z jorge typu JW821 lub PS15257 i do tego JW917 + za resztę jakieś mniejsze kosteczki albo mix jorge-srpyro tutaj niestety mniejszy wybór jest niż na biegunie 3 1 Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 13 Grudnia Ja osobiście robiłbym zakupy na piroman.pl Ceny są serio dobre i towar raczej konkretny. Kilka kostek, paka rakiet, petardy i do przodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi