Dumbum 0 Opublikowano Wtorek o 20:18 Przyszły mi petardy powerfull bulldog i przyszly mi one obsypane prochem(jedna z petard rozwalila sie podczas transportu troche i wysypala proch) i czy moge normalnie je odpalac czy jakos je wyczyscic?A moze ktos tez mial tak w tych petardach? Cytuj
1 mantis 453 Opublikowano Wtorek o 22:03 Nieraz takie petardy z ubrudzonymi prochem lontami odpalałem, ale zawsze możesz je trochę wyczyścić papierem albo suchą gąbeczką. Przenoszę temat z działu "Forumowy system pirotechniczny" do działu "Pomoc". Cytuj
0 mantis 453 Opublikowano Wtorek o 20:40 Idealnie byłoby jakbyś wstawił foto, aby było widoczne co tam się konkretnie rozsypało i gdzie pękło. Cytuj
0 Cristoffer 5 Opublikowano Wtorek o 20:41 Mi też się jedna wysypała w killer buldogach, przetarłem tylko korpusy żeby nie brudzić łap. A tak to nic się nie stanie. Cytuj
0 Dumbum 0 Autor Opublikowano Wtorek o 20:46 4 minuty temu, mantis napisał(a): Idealnie byłoby jakbyś wstawił foto, aby było widoczne co tam się konkretnie rozsypało i gdzie pękło. Nie chodzi o to gdzue peklo tylko ze podczas transportu z jednej petardy wysypal sie proch i polecial na reszte oetard i czy bezpieczne jest ich odpalanie? Cytuj
0 mantis 453 Opublikowano Wtorek o 20:53 W takim układzie tylko przetrzyj te pobrudzone petardy papierem toaletowym, a tamtej petardzie, której się wysypał proch zatamuj krwawienie jakimś skrawkiem papieru toaletowego i zaklej taśmą i będzie git Cytuj
0 Cristoffer 5 Opublikowano Wtorek o 21:12 26 minut temu, Dumbum napisał(a): Nie chodzi o to gdzue peklo tylko ze podczas transportu z jednej petardy wysypal sie proch i polecial na reszte oetard i czy bezpieczne jest ich odpalanie? Bezpieczne Cytuj
0 Dumbum 0 Autor Opublikowano Wtorek o 21:26 32 minuty temu, mantis napisał(a): W takim układzie tylko przetrzyj te pobrudzone petardy papierem toaletowym, a tamtej petardzie, której się wysypał proch zatamuj krwawienie jakimś skrawkiem papieru toaletowego i zaklej taśmą i będzie git Git,czyli lontom nic sie nia stalo i nie wybuchna szybcjej? Cytuj
Pytanie
Dumbum 0
Przyszły mi petardy powerfull bulldog i przyszly mi one obsypane prochem(jedna z petard rozwalila sie podczas transportu troche i wysypala proch) i czy moge normalnie je odpalac czy jakos je wyczyscic?A moze ktos tez mial tak w tych petardach?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi