mateo1992 28 Opublikowano 26 Grudnia 2007 http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2..._Phoenix_Dragonchodzi mi o tą baterie ma ktoś może jej film?lub chociaż czy w ogóle ją ktoś miał bo jak tak to prosze o wypowiedz czy oplaca sie ją kupić :-) neistety na stronie śnmeiszka nei ma filmu :-( :cry: Cytuj
0 mateo1992 28 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 No bo jutro są fajerwerki w lidlu a pasowaloby jeszcze coś mniejszego kupić a co by dało fajny efekt a za 5 zł to moge odpalić przed 12 aby ludzie i ja oczy pocieszyli :-) Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Czego można się spodziewać za 5 zł? Kupcie i już. Za taką cenę nie będzie dużej różnicy między tą, a jakąś inną baterią. Śmieszek to dość dobra firma więc bateria może okazać się opłacalnym zakupem. Zresztą żeby się przekonać czy wyrzutnia ma dobre efekty trzeba ją samemu przetestować. Cytuj
0 mateo1992 28 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 Masz racje jak nie znajde jej efektu to bedzie to dla mnei duza niespodzianka Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Według mnie za te kilka złotych, jeśli faktycznie ci one zbywają i chcesz kupic cos małego, to mozesz kupić Phoenix&Dragon. Całkiem, całkiem fontanna a później kilka złotych snopów iskier też nawet ładnych. Miałem ją w zeszłym roku. Jeśli Ci to coś mówi, to to samo co Mercury Madness.PS: Nie radze puszczać jej w pobliżu zabudowań przy silnym wietrze. :smile: Cytuj
0 Nostra 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jeśli Ci to coś mówi, to to samo co Mercury Madness. to nie to samo... poczytaj sobie opisy Cytuj
0 michalq 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja kupilem mercury madness i phoenix&dragon i porownam, sa identycznej wielkosci tylko innych firm Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 to nie to samo... poczytaj sobie opisy Nostra, opisy to nie wszystko : :smile: Miałem obydwie wzeszłym roku i były identyczne. Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dzisiaj w lidlu porównywałem obydwie wyrzutnie.Są identycznej wielkości , różnią się tylko efektami i ceną.Ja osobiście kupiłem phoenix&dragon za 3.99zł(też byłem ździwiony , ale taka była cena). Cytuj
0 w?odi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jeśli chodzi o "Phoenix&Dragon" to właśnie przed chwileczka ją testowałem no jak na tą cenę to nieoczekiwałem cudów fontana jak w przypadku "Iluzji" oraz kilka gwizdzacych strzałów.. Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 No też czasem trzeba kupić coś czego się nigdy nie miało żeby to przetestować i np. kupić za rok bo się spodobało Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Oto filmik phoenix and dragon mojego autorstwa.Wyrzutnia w pewnym momencie się przewróciła , ale i tak efekt był mizerny."Słaba" jakość filmiku wynika z konwersji - normalnie ma 25mb , a tak miał 3,5mb. Cytuj
0 mateo1992 28 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jakie dno wystrzele to przed 12 nie ma co tego na 12 zostawiać. Cytuj
0 Tele 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mam pytanie bo nie pszedstawił tego film. Czy te pociski rakiet to są z rospryskiem ? Jakie mają efekty . ( pytam sie bo ma to mój kuzyn kupł to w lidlu za 5zł i szpanuje ,to bym się troche z niego pośmiał jak by to odpalił. Ale w sumie mu się nie dziwje jak to jedyna i pierwsza wyrzutnia w jego życiu i stufie :lol: ) Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Te pociski są jak w ballecie , tylko z minimalnym rozpryskiem.Też się nie ma co dziwić , że ballet z hesti jest droższy :razz: Cytuj
0 Horix 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Takie gówno fontanna+kilka pocisków z małym rozpryskiemJako iż fontanna jest w bocznej tubie (-.-) a nie na środku wyrzutnia ma dużą szanse na wywrócenie się. Koniecznie obstawić cegłami. Lepiej kupić ballet lub jakieś małe wulkaniki (SC, Albo te z jorga np.gold) Cytuj
0 mateo1992 28 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jednak zmieniłem zdanie bateria jest superowa,kapitalna a belletowi do stóp nie dorasta wyrzutnia świetna.Całkiem inaczej wygląda ona na filmiku. Cytuj
Pytanie
mateo1992 28
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2..._Phoenix_Dragon
chodzi mi o tą baterie ma ktoś może jej film?lub chociaż czy w ogóle ją ktoś miał bo jak tak to prosze o wypowiedz czy oplaca sie ją kupić :-)
neistety na stronie śnmeiszka nei ma filmu :-( :cry:
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi