Skocz do zawartości
  • 0

Bateria Phoenix & Dragon Czy miał ktoś kiedyś tą baterie

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

wlasnie tez sie zastanawialem czy oplaca sie kupic

• 0
Opublikowano

No bo jutro są fajerwerki w lidlu a pasowaloby jeszcze coś mniejszego kupić a co by dało fajny efekt :D a za 5 zł to moge odpalić przed 12 aby ludzie i ja oczy pocieszyli :-)

• 0
Opublikowano

Czego można się spodziewać za 5 zł? Kupcie i już. Za taką cenę nie będzie dużej różnicy między tą, a jakąś inną baterią. Śmieszek to dość dobra firma więc bateria może okazać się opłacalnym zakupem.
Zresztą żeby się przekonać czy wyrzutnia ma dobre efekty trzeba ją samemu przetestować.

• 0
Opublikowano

Masz racje jak nie znajde jej efektu to bedzie to dla mnei duza niespodzianka :D

• 0
Opublikowano

Według mnie za te kilka złotych, jeśli faktycznie ci one zbywają i chcesz kupic cos małego, to mozesz kupić Phoenix&Dragon. Całkiem, całkiem fontanna a później kilka złotych snopów iskier też nawet ładnych. Miałem ją w zeszłym roku. Jeśli Ci to coś mówi, to to samo co Mercury Madness.

PS: Nie radze puszczać jej w pobliżu zabudowań przy silnym wietrze. :smile:

• 0
Opublikowano
Jeśli Ci to coś mówi, to to samo co Mercury Madness.

to nie to samo... poczytaj sobie opisy
  • 0
Opublikowano

ja kupilem mercury madness i phoenix&dragon i porownam, sa identycznej wielkosci tylko innych firm :P

• 0
Opublikowano
to nie to samo... poczytaj sobie opisy

Nostra, opisy to nie wszystko :!: :smile: Miałem obydwie wzeszłym roku i były identyczne.
  • 0
Opublikowano

Dzisiaj w lidlu porównywałem obydwie wyrzutnie.
Są identycznej wielkości , różnią się tylko efektami i ceną.
Ja osobiście kupiłem phoenix&dragon za 3.99zł(też byłem ździwiony , ale taka była cena).

• 0
Opublikowano

Jeśli chodzi o "Phoenix&Dragon" to właśnie przed chwileczka ją testowałem no jak na tą cenę to nieoczekiwałem cudów fontana jak w przypadku "Iluzji" oraz kilka gwizdzacych strzałów..

• 0
Opublikowano

a ja sobie kupilem te dwie ;p

• 0
Opublikowano

No też czasem trzeba kupić coś czego się nigdy nie miało żeby to przetestować i np. kupić za rok bo się spodobało

• 0
Opublikowano

Oto filmik phoenix and dragon mojego autorstwa.
Wyrzutnia w pewnym momencie się przewróciła , ale i tak efekt był mizerny.
"Słaba" jakość filmiku wynika z konwersji - normalnie ma 25mb , a tak miał 3,5mb.

• 0
Opublikowano

Jakie dno wystrzele to przed 12 nie ma co tego na 12 zostawiać.

• 0
Opublikowano

Mam pytanie bo nie pszedstawił tego film. Czy te pociski rakiet to są z rospryskiem ? Jakie mają efekty . ( pytam sie bo ma to mój kuzyn kupł to w lidlu za 5zł i szpanuje ,to bym się troche z niego pośmiał jak by to odpalił. Ale w sumie mu się nie dziwje jak to jedyna i pierwsza wyrzutnia w jego życiu i stufie :lol: )

• 0
Opublikowano

Te pociski są jak w ballecie , tylko z minimalnym rozpryskiem.
Też się nie ma co dziwić , że ballet z hesti jest droższy :razz:

• 0
Opublikowano

Takie gówno fontanna+kilka pocisków z małym rozpryskiem
Jako iż fontanna jest w bocznej tubie (-.-) a nie na środku wyrzutnia ma dużą szanse na wywrócenie się. Koniecznie obstawić cegłami. Lepiej kupić ballet lub jakieś małe wulkaniki (SC, Albo te z jorga np.gold)

• 0
Opublikowano

Jednak zmieniłem zdanie bateria jest superowa,kapitalna a belletowi do stóp nie dorasta wyrzutnia świetna.Całkiem inaczej wygląda ona na filmiku.