Jaroo 0 Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam.Potrzebuję pomocy w poleceniu stronki internetowej i doborze wyrzutni do mojego stuff'u.Mój budżet wynosi max 1200zl.Z góry wielkie dzięki za pomoc. Edytowane 5 godzin temu przez Jaroo Cytuj
0 PiroMan25 82 Opublikowano 5 godzin temu Hej. Wszystko zależy od twoich preferencji. Czy więcej mniejszego kalibru, czy mniej większego, a może po środku. Czy więcej małych kostek, czy 3-4 większe i finito. Teraz co raz więcej sklepów zamyka sprzedaż internetową, żeby każdemu doszło zamówienie do sylwestra. Zainteresuj się czy może nie masz jakiejś hurtowni u siebie w okolicy. Cytuj
0 Jaroo 0 Autor Opublikowano 5 godzin temu Oj u mnie ciężko z hurtowniami ja też w sumie późno się obudziłem.Najlepiej byłoby jakieś 6-5 kostek konkretnych. Cytuj
0 PiroMan25 82 Opublikowano 4 godziny temu 12 minut temu, Jaroo napisał(a): Najlepiej byłoby jakieś 6-5 kostek konkretnych. Złożyłem taki zestaw na stronie piroandrzej.pl. Ceny nie są jakieś dobre bo jest środek sezonu, ale nie ma tragedii. Ogólnie najlepiej popatrz sobie na youtubie jak co strzela, i wybierz to co ci się podoba. Fajerwerki to jednak kwestia gustu. Cytuj
Pytanie
Jaroo 0
Witam.Potrzebuję pomocy w poleceniu stronki internetowej i doborze wyrzutni do mojego stuff'u.Mój budżet wynosi max 1200zl.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Edytowane przez Jaroo3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi