Fraptak 25 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Po nowym roku pojawia się pierwsze elementy mojego wyposażenia oraz kontynuacja kolekcji cyrkoblitzów Cytuj
Fraptak 25 Autor Opublikowano Sobota o 17:07 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Ten rok rozpoczynam od cyrkoblitz s w rzadszej wersji polskiej która w odróżnieniu do wersji ruskiej ma NEC i piktogram, w gratisie dostałem ciekawe bączko-petardy Cytuj
mantis 486 Opublikowano Sobota o 21:21 Wiem, że masz je tylko do kolekcji, ale nie tylko na półce, a też na niebie, jak na taki rozmiar, to robią robotę. Rozpryski w powietrzu prawie jak w tych dużych cyrko. 1 Cytuj
Fraptak 25 Autor Opublikowano Niedziela o 07:48 (edytowane) Dzięki za komentarz, za rok spróbuj dostać duże cyrko TR-1C lub TR-2 tam to dopiero jest ogromy rozprysk, ja mam wersję polską a nie ruska która jest jeszcze lepsza. Dla mnie jedne z najlepszych małych Cyrko Edytowane Niedziela o 07:51 przez Fraptak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi