Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Z racji nadchodzącego 2025 roku - zakładam temat gdzie będą wrzucane wszelkie zbiory na 00:00 :) 
Niestety przez problemy zdrowotne w tym roku pozostaje siedzenie w domu i co najwyżej odpalanie piro,
szaleństwa w tym roku za tysiące nie będzie ale tradycje podtrzymamy :)

Zakup nr 1..

Polowałem na Princessy ale na 6 biedronek ani jednej sztuki.. chciałem zabrać cały karton ale niestety nie tym razem.. 
Wybór postawiłem na Dream Light od Hesti - tylko i wyłącznie przez promocje 2+2 = za 8 sztuk zapłaciłem 139zł - gdzie przy 26mm na sztuke wychodziło 17.50zl.
Ogólnie bałem się zaryzykować mimo wszystko żeby nie popsuć sobie zabawy trafnym towarem.. 

Po odpaleniu jednej sztuki śmiało mogę powiedzieć , że wali jak realne 26mm - efekty ładne, huk mocny - nawet sąsiadom się spodobała i padły pierwsze groźby sylwestrowe 😂
Także za 35zł nawet polecam jeśli ktoś by się zastanawiał.

Wstępny plan 5 sztuk na 00:00 odpalone jednocześnie.

IMG-1427.jpg 

Zakup nr 2..

Dzisiaj wieczorem wleci :) 

Opublikowano

Drugi po Princess w Biedronce, to popularny był Dream Light. Skoro już tam byłeś, to warto było wziąć.

Drugi zakup z dużym udziałem wyrobów hukowych.

• Thanks 1
  • mantis zmienił(a) tytuł na [BajBajNiechŻyjeBal] Stuff 2024/2025
Opublikowano
W dniu 24.12.2024 o 19:57, mantis napisał(a):

Drugi po Princess w Biedronce, to popularny był Dream Light. Skoro już tam byłeś, to warto było wziąć.

Drugi zakup z dużym udziałem wyrobów hukowych.

Jak chodzi o Princessy to pomimo bycia o kulach aktualnie - przeszukałem 6 biedronek po cały mieście .. :D Niestety ani jednej sztuki, a polowałem na karton.. Zamówiłem coś drobnego więc update na dniach... marketu nie przewiduje - ale kto wie :D 

Opublikowano

No mnie podoba się twój stuff bez przesady ze smakiem są przyzwoite baterie oraz single i rzymiany, najbardziej interesuje mnie wyrzutnia Hnusak ciekaw jestem jak wypadnie.. daj znać po sylwku. :) Pozdro i Udanego strzelania życzę. 

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Kamil911 napisał(a):

No mnie podoba się twój stuff bez przesady ze smakiem są przyzwoite baterie oraz single i rzymiany, najbardziej interesuje mnie wyrzutnia Hnusak ciekaw jestem jak wypadnie.. daj znać po sylwku. :) Pozdro i Udanego strzelania życzę. 

Dziękuje bardzo za miłe słowo, no wyrzutnie 20mm to wiadomo.. nie to samo co 30-50mm w porównaniu z poprzednim rokiem no ale.. dobre i to :D Jeszcze dojdzie ,,5 produktów,, czekam na kuriera i dorzucę fotkę wszystkiego :)  Również wszystkiego dobrego dla Ciebie życze!

Opublikowano

Będzie sporo huku co nie do końca się wpisuje w mój gust (wolę jednak światło),ale o gustach się nie dyskutuje. Jest dobrze !

• Thanks 1
Opublikowano

d70c2fd8657cc.jpg

Finalnie coś tam doszło... :) Rakietka 80g necu na test - nie planowana w żadnym stopniu ale ciekawy jestem.. Bombki i wolfy mega polecane na forum - także ocenimy.. dumbum rakietki dla luźnego odpalenia.. no i te screamy (tu nie jestem zadowolony zbytnio bo chciałem wersje z hukiem ,a  jest bez) mój błąd,może sklepu.. najwyżej podepne do dumbum single... ;) Jedynie czego brakuje to 30mm według mnie no ale.. miało być znacznie mniej tak czy siak, a może i nic.. Szczęśliwego nowego roku, i bezpiecznej zabawy :) !

• Like 1
Opublikowano

Będzie bombiaście, wilkowo i dumbumowo!

• Haha 1
Opublikowano

Dla podtrzymania tradycji! To się liczy. Nie liczy się ilość i jakość.

Choć u Ciebie do jakości się przyczepić nie można.

Rakiety masz pierwsza klasa.

Opublikowano

Ciekawy stuff, spora liczba rakiet zapewni dużo huku, który chyba lubisz, o północy również będzie czym przywitwać nowy rok za sprawą ciekawych wyrzutni, bardzo ładny zestaw skompletowałeś w tym roku :D

Opublikowano
11 minut temu, Tff napisał(a):

Ciekawy stuff, spora liczba rakiet zapewni dużo huku, który chyba lubisz, o północy również będzie czym przywitwać nowy rok za sprawą ciekawych wyrzutni, bardzo ładny zestaw skompletowałeś w tym roku :D

Dzięki za koment Mati! Szkoda,że nie udało sie złapać na wspólne strzelanko..