Skocz do zawartości
  • 0

2 lonty

Pytanie

Opublikowano

Siema kupiłem gatlinga od manixa i on ma 2 lonty że nie zapasowe tylko 2 systemy inicjujące i nie wiem czy mam jeden odpalić czy dwa

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Opublikowano

Masz może namiary na ten towar, jakiś link do sklepu, żebyśmy wiedzieli, o który konkretnie gatling chodzi? To jest może TG380 Gatling Maniax (Tropic)?

• 0
Opublikowano

Jak są w tym samym miejscu, to na jedno wychodzi który odpalisz.

• Thanks 1
  • 0
Opublikowano

Jak jeden nie wypali, to spróbuj drugi, ale nie nachylaj się nigdy nad wylotem "lufy" rzymskiego ognia.

• 0
Opublikowano

Gatlingi to połączone ze sobą rzymskie ognie.

Jak odpalisz jeden lont będzie strzelał wolniej i służej.

Jak odpalisz dwa lonty będzie strzelał szybciej i krócej.

• Thanks 2
  • 0
Opublikowano
8 godzin temu, Moloch napisał:

Gatlingi to połączone ze sobą rzymskie ognie.

Jak odpalisz jeden lont będzie strzelał wolniej i służej.

Jak odpalisz dwa lonty będzie strzelał szybciej i krócej.

Oglądałem różne filmiki z gatlingami, ale na żadnym nagraniu nie widziałem, aby pokazywali o co chodzi z tymi dwoma lontami.

Dobrze wiedzieć, że jest takie coś i że ma to znaczenie, czy odpalimy jeden lont, czy oba naraz.

• 0
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, mantis napisał(a):

Oglądałem różne filmiki z gatlingami, ale na żadnym nagraniu nie widziałem, aby pokazywali o co chodzi z tymi dwoma lontami.

Dobrze wiedzieć, że jest takie coś i że ma to znaczenie, czy odpalimy jeden lont, czy oba naraz.

Tak w sumie na logikę wziąłem i przemyślałem sobie. Przecież w garlingu masz rzymskie ognie. Tak samo jak w tych 300 sh trplexa candle bundle. Wszystkie lonty są połączone u góry tych rzymiaków. Jak są dwa lonty to znaczy, że jeden jest połączony od prawej strony paczki rzymiaków, a drugi od lewej strony, analogicznie jak w wyrzutniach. Lont podstawowy jest z jednej strony jak go odpalisz to wyrzutnia idzie normalnie, a jak odpalisz rezerwę to idzie od tyłu. Le równie dobrze jak chcesz nadać dynamiki wyrzutni możesz odpalić oba lonty i będzie dwa razy szybsza. Sprawdza się to przy wyrzutniach z jednym efektem bez finału. W zasadzie to takiego Gatlinga to sobie sam możesz zrobić. Kupujesz jakąś tam ilość rzymskich ogni i po prostu je klawisz taśmą 😀

Edytowane przez Moloch