damian7878 99 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Witam po raz kolejny! W tym roku stuff jest słabszy, najsłabszy od ponad dekady. Tak wyszło że nie mogłem sobie pozwolić na więcej. https://zapodaj.net/plik-ORSpXpW052 1 Cytuj
Bartekpirotechnik 0 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Całkiem zacnie nie jest wcale tak mało konkretne kostki Cytuj
BajBajNiechŻyjeBal 1 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Same konkretne pozycje, bez dupereli.. więc jest elegancko Cytuj
mantis 486 Opublikowano 26 Grudnia 2024 New Horizons odpalałem na weselu 2023 i muszą przyznać, że w kategorii cena do jakości wypadła fenomenalnie i stanowiła centralne widowisko. Song i Testosteron również gęsto maluje niebo, wybór padł na sprawdzone szlagiery. Do Kewlara sam się kiedyś przemierzałem. 1 Cytuj
pirowariat 15 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Song z Kewlarem miałem. Kewlar bardzo dobrą robotę robi strzałami kątowymi. Bardzo udane kostki. Będziesz Pan zadowolony. Ładny zestaw. Cytuj
ArbTree 71 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Słaby nie słaby ważne że tradycja podtrzymana . Masz sprawdzone klasyki, songa i teścia rok temu strzelałem i nic dodac nic ująć . Horizons dobra dawka migotania i grubszy kaliberek w Nitrogenie . Jedyne co mi brakuje to jakichś mocniejszych petard i kątówki z 1 efektem np brokat ale i tak będzię u Ciebie zacnie i kolorowo Cytuj
Grvby 156 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Prawa strona jest mi doskonale znana, lewą znam tylko z Youtube To wcale nie jest skromny zestaw, bardzo dobre wyrzutnie które są lepsze niż to czym strzela 90% ludziów. Bezpiecznego strzelania! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi