pirowariat 15 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 Mały edit. I to chyba koniec, ewentualnie może jeszcze jutro coś małego wleci z marketu Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Show oraz Bad Boy jest świetny, Red Sonia też na filmach się dobrze prezentuje. Riakeo to jest cukiereczek, oby pogoda dopisała. Holiday Event mnie kiedyś nie porwał, ale może Ci się spodoba Cytuj
pirowariat 15 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 34 minuty temu, Moloch napisał(a): Show oraz Bad Boy jest świetny, Red Sonia też na filmach się dobrze prezentuje. Riakeo to jest cukiereczek, oby pogoda dopisała. Holiday Event mnie kiedyś nie porwał, ale może Ci się spodoba Powiem Ci, że mi na filmach Holiday Event też nie porywa, ale cena była ok to wziąłem. Show miałem kilka razy i to jest petarda w tej cenie i tym kalibrze (niektóre 30 mm tak nie walą). Red Sonia wpadła za gigantice bo nieco większy kaliber. Thunderbolt... obym się nie zawiódł bo strasznie liczę na tą kosteczkę. A bad boy, no cóż, liczę, że będzie łądny jak na filmach. Może jeszcze jutro coś wleci Cytuj
pirowariat 15 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 I ostatni edit. Nie mogłem dźwignąć braku 50 mm.... Cytuj
mantis 488 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Jakoś żyję w tym roku bez 50 mm i mam się dobrze. Konkretne 30 mm też zrobią robotę : ) Cytuj
pirowariat 15 Autor Opublikowano 1 Stycznia 15 godzin temu, mantis napisał(a): Jakoś żyję w tym roku bez 50 mm i mam się dobrze. Konkretne 30 mm też zrobią robotę : ) No i generalnie szkoda kasy na te sibgle shoty. Jak na 50 mm i tą cenę słabizna. Podsumowując ogólnie, Show kolejny rok sztos - 25 mm strzelające lepiej niż niektóre 30 mm, dosc wysoko leci i spoko efekty. Holiday event, taki jak się spodziewałem czyli bez większych emocji (ale 2 raz już bie kupię). Bad boy - liczyłem na więcej. Red sonia bardzo dobra kostka w swojej cenie. Thunderbolt - zapowiadał sie znakomicie i był znakomity. Baaardzo wysoko wali, geste piękne efekty, zal było ze tak mało strzałów. Miałem jeszcze electrona z Dino - bardzo fajna mala kostka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi