Skocz do zawartości

[riczardeak] strzelanko 24/25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej towarzysze, znowu dopadła mnie przerwa i po swoim najbogatszym stuffie który złozyłem jakieś 4,5 lat temu i w sumie dał mi spokój na kupowanie przez kilka lat( co za duzo to niezdrowo). stwierdziłem że w tym roku jednak trzeba coś postrzelać tym bardziej że mam psa 8 miesięcy i będę go uczyć tolerowania sylwestrowego huku więc wszystko wystrzelam prawdopodbnie przed północą ale zobaczymy. W tym roku pozno sie obudziłem wiec internety odpadają ale udało mi sie dorwać cos w marketach, OD RAZU PYTANIE DO WAS  PLANUJE WYDAĆ JESZCZE OKOŁO 500PLN niedaleko siebie mam sklep Piromaxa i hurtownie Super Power do tego dochodzą wszystkie markety oprócz biedronki bo tam to nic nie ma, co warto w tej kwocie kupić, głownie wyrzutnie, mogą być dwie mniejsze, trzy mniejsze, może być jedna konkretna. Show za 3paki z  Dino warto? Dzieki za pomoc ,szczesliwego nowego! Na zdjeciu to co udało mi sie dzisiaj kupić, do tego mam emiterki z poprzedniego stuffu które stały się juz prawdopodbnie kolekcjonerskie

1000000844 (2).jpg

• mantis zmienił(a) tytuł na [riczardeak] strzelanko 24/25
Opublikowano

W tym sklepie Piromaxa, który jest niedaleko Ciebie, są hurtowe ceny?

Opublikowano
23 minuty temu, mantis napisał(a):

W tym sklepie Piromaxa, który jest niedaleko Ciebie, są hurtowe ceny?

Niestety nie mam pojęcia, ale jest to oficjalny sklep Piromaxa

Opublikowano

Seria PX PRO jest dobra praktycznie cała, fontanny No Limits, bateria fontann PXF214 Fountain 1, wyrzutnie z serii "Project Firewerkoman", gatlingi, wyrzutnia Crater, wyrzutnia Titanium Green. Właściwie, to będąc w sklepie, najlepiej byłoby sobie porównać ceny z tymi, które są po sklepach w internecie, aby nie przepłacić. Podejrzewam, że w tym okresie tanio nie będzie. Piromax nie jest już tanim importerem tak jak kiedyś co do większości produktów, ale można spróbować tam wbić.

Crater jakby był za mniej niż 400 zł, to można byłoby rozważyć jako wyrzutnię na finał.

firawerkoman.jpg

• Thanks 1
Opublikowano

Super, dzięki za podpowiedź. Podjadę w poniedziałek i się rozejrze jak będzie drogo albo nie uda się nic utargować przynajmniej do cen internetowych to dokupię coś z marketów.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, riczardeak napisał(a):

Super, dzięki za podpowiedź. Podjadę w poniedziałek i się rozejrze jak będzie drogo albo nie uda się nic utargować przynajmniej do cen internetowych to dokupię coś z marketów.

jeżeli masz na myśli sklep Piromaxa przy Blizne Łaszczyńskiego to byłem w zeszłym roku w sylwestra i ceny mieli zdecydowanie wyższe niż w sklepach internetowych, ale jeszcze w miarę akceptowalne. Dodatkowa sezonowa budka już stoi i mają wydłużone godziny otwarcia.

Edytowane przez Cristoffer
  • Thanks 1