Yusha 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nazwa: Frog FireworksZdjęcie: Film: Dam w najbliższym czasie...Cena: BrakSą to petardki dobre na zabawę gdy jest już ciemno. Mają efekt kilku cichych wybuchów z czymś w stylu cracklingu bardzo fajne. W pudełeczku jest 5 szt. Nie ma ich niestety na stronie śmieszka. Co o nich sądzicie? Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Miałem kiedyś cośtakiego w zestawie Exkalibur. To tak śmiesznie skacze (zmienia miejsce połozenia więc trzeba uważać) :mrgreen: Polecam dobre na zabawe przed sylwkiem Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 to jest karabinek bardzo szybka strzela :razz: mialem je rok temu super zabawa a szczegulnie jak sie wrzuci do jakies puszki :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mam takie coś w zestawie Excalibur.Wygląda to jak skręcona sznurkiem sprężyna.Jestem ciekawy efektu.Postaram się dać film. Cytuj
Yusha 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dobrze więc jak obiecałam daję filmik jak się w trawę rzuci to jest inny efekt ale to było na asfalcie... :smile: Klik Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ładne to.Kilka porządnych wybuchów , a skakało to jak jakaś żaba.9/10 Cytuj
Tele 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Rok temu na gwiazdkę dostałem zestaw smieszka. Był nastronie producenta , ale już niema. Nazywał się TAJ FUN . Rakiety (niezłe nawet 2 klasa ) .Pierdoły ... . Byłe tam takie żabki . 5szt. . Ładnie strzela , ale nie puszczać na śniegu bo strzela w jednyn miejscu . Moja ocena : 8/10 . Cytuj
Blessed 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Wiem, co to jest również miałem to z zestawu TAJFUN kupiłem go na placu xD fajnie skakały moja ocena 9/10 Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Ciężko coś takiego kupić ;/ w sklepach raczej nie sprzedają. Możesz trafić na jakieś stoisko albo na bazarku ale ceny są tak duże, że nie opłaca się kupiwać :C Cytuj
kometa 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Są w dużym zestawie rakiet (Mistrzowie Ognia) w Biedronce. Szkoda że tylko 4 sztuki ale zabawa jest Fajna :smile: Ogólnie to polecam 9/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi