Szatek185 4 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Cześć! Po kilkuletnim odwyku od fajerwerków wracam sezonowo do gry brakuje mi tylko starych he 0208 albo fp3 5g. Na stuff wydałem nieco ponad 1k PLN. Pozdro! 1 Cytuj
mantis 488 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zombie Invasion to zawsze był dla mnie zestaw, który jest wzrokowo napakowany, nafaszerowany, taki bastion rakiet. Fajnie widzieć, że tradycja podtrzymana i śledzisz promocje na bieżąco, bo zakupy w Biedrze i Lidlu zrobione. Cytuj
Szatek185 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 Dzięki, Craven zmotywował mnie w tym roku do takiego szaleństwa Cytuj
KOTEL 0 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Bardzo porządny zestaw jak na kilku letnią przerwę i oby tak dalej w przyszłe lata wyrzutne princess kupione w normalnej cenie czy z błędem cenowym ? Cytuj
Szatek185 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 36 minut temu, KOTEL napisał(a): Bardzo porządny zestaw jak na kilku letnią przerwę i oby tak dalej w przyszłe lata wyrzutne princess kupione w normalnej cenie czy z błędem cenowym ? Z błędem za 69 zł. Dało się je kupić w cenie 35 zł ale w całej Warszawie nie było wtedy ani jednej sztuki. Cytuj
KOTEL 0 Opublikowano 30 Grudnia 2024 3 minuty temu, Szatek185 napisał(a): Z błędem za 69 zł. Dało się je kupić w cenie 35 zł ale w całej Warszawie nie było wtedy ani jednej sztuki. To wesołego i hucznego sylwestra Princess to chyba jedna z lepszych wyrzutni z marketów oraz jej kaliber też przewyższa inne Cytuj
Bartosz 48 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jak fajnie widzieć stuff kogoś kojarzonego jeszcze z dawnymi latami forum Kosteczki eleganckie, jedne z najlepszych pozycji w marketach. Zgarnąć trzy princessy po tej cenie to jak wygrać los na loterii. Cytuj
Szatek185 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Dzięki wszystkim za dobre słowa. „Promocja” w biedronce na princessy pozwoliła mi się odmłodzić o 10 a nawet 15 lat. Sprawiła że konar znowu zapłonął hehe Najlepsze wspomnienia wróciły! pozdrawiam Starych jak i Nowych Kolegów! Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Szatek185 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi