Skocz do zawartości

[Szatek185] Stuff 2024/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Po kilkuletnim odwyku od fajerwerków wracam sezonowo do gry 🙂 brakuje mi tylko starych he 0208 albo fp3 5g. 
Na stuff wydałem nieco ponad 1k PLN. 
Pozdro! 

IMG_1713.jpeg

• Thanks 1
Opublikowano

Fajny zestaw. Będzie się czym bawić.

Opublikowano

Zombie Invasion to zawsze był dla mnie zestaw, który jest wzrokowo napakowany, nafaszerowany, taki bastion rakiet.

Fajnie widzieć, że tradycja podtrzymana i śledzisz promocje na bieżąco, bo zakupy w Biedrze i Lidlu zrobione.

Opublikowano

Powrót z grubej rury :)

Opublikowano

Dzięki, Craven zmotywował mnie w tym roku do takiego szaleństwa :D 

Opublikowano

Bardzo porządny zestaw  jak na kilku letnią przerwę i oby tak dalej w przyszłe lata 😁

wyrzutne princess kupione w normalnej cenie czy z błędem cenowym ?

Opublikowano
36 minut temu, KOTEL napisał(a):

Bardzo porządny zestaw  jak na kilku letnią przerwę i oby tak dalej w przyszłe lata 😁

wyrzutne princess kupione w normalnej cenie czy z błędem cenowym ?

Z błędem za 69 zł. Dało się je kupić w cenie 35 zł ale w całej Warszawie nie było wtedy ani jednej sztuki. 

Opublikowano
3 minuty temu, Szatek185 napisał(a):

Z błędem za 69 zł. Dało się je kupić w cenie 35 zł ale w całej Warszawie nie było wtedy ani jednej sztuki. 

To wesołego i hucznego sylwestra 🥳 Princess to chyba jedna z lepszych wyrzutni z marketów oraz jej kaliber też przewyższa inne 

Opublikowano

Jak fajnie widzieć stuff kogoś kojarzonego jeszcze z dawnymi latami forum 🙂 Kosteczki eleganckie, jedne z najlepszych pozycji w marketach. Zgarnąć trzy princessy po tej cenie to jak wygrać los na loterii. 

Opublikowano (edytowane)

Dzięki wszystkim za dobre słowa. „Promocja” w biedronce na princessy pozwoliła mi się odmłodzić o 10 a nawet 15 lat. Sprawiła że konar znowu zapłonął hehe

Najlepsze wspomnienia wróciły! 
pozdrawiam Starych jak i Nowych Kolegów! 

Edytowane przez Szatek185
  • Haha 2