Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w Nowym Roku :) 
Na wstępie przyznam szczerze że praktycznie nic od wielu wielu lat nie nagrywałem, 3 filmiki / JW401, Riakeo i Pokaz Główny o 24 <właściwie to sąsiad nagrywał >. Także nie będzie jak co roku kilkuminutowej relacji . Co do samego pokazu, wyszło mniej więcej planowo, aczkolwiek nie obyło się bez małych faili w postaci wady zapalnika, urwanego kabla ??? i 3 wachlarzy które wystrzeliły w 1 momencie - jak to sie stało?? nie wiem :( Nie przedłużając wrzucam filmik ;

Jakby kogoś interesowała lista odpalania to tak to wyglądało :

1. JW635 Rapa Nui >
2. 2x JW635 Rapa Nui < > + 2x JW07 Mars / z 3 sek opoznieniem <o 2s za duzo..>
3. XB2001 + JW6021 Tajfun
4. Jakiś wachlarz <nie pamietam kodu> + JW6012 Episode <wada zapalnika>
5. MT05 One Row + JW4070 Moby Dick
6. JW80 Exclusive Collection
7. MT07 One Row + XB2002 < przerwany kabel, jak ? tez nie wiem ale sie domyślam xD >
8. T02 One Row + TW354 Platinium + JW59 Show of Fireworks
9. 2x JW833 Goliat
10. MT02 One Row + TXB263 Whistling Crackling
11. TWP31 One Row NWP + Yellow Rising Pyton <wystrzeliły razem z MT07 nie wiem dlaczego ...>
12. TWP29 One Row NWP + Panta <chyba jakąś wadę fabryczną miała ale mi sie podobała :) >

• Like 1
Opublikowano

Wciskasz play i leci bez przedstawiania się - to lubię, bez zbędnej gadki!

Na początku znane mi Rapa Nui. Rozpoznałem też w tłumie JW80 - charakterystyczne zawijane komety.

Drzewa stanowiły fizyczną barierę przed ewentualnymi zabłąkanymi wystrzałami.

Ważne, że dzięki wystrzałom "lisów nie będzie" xD

1 godzinę temu, ArbTree napisał:

11. TWP31 One Row NWP + Yellow Rising Pyton <wystrzeliły razem z MT07 nie wiem dlaczego ...>

U mnie też zbyt szybko wystrzeliły pytony, miałem 5 sekund opóźnienia po wcześniejszym one rowie, a wystrzeliły PRZED pierwszym one rowem. Nie wiem co jest grane, czyżby Pytony miały szybki lont albo mniejsze opóźnienie, albo inny one row miał zbyt długie opóźnienie?

1 godzinę temu, ArbTree napisał:

12. TWP29 One Row NWP + Panta <chyba jakąś wadę fabryczną miała ale mi sie podobała :) >

Ciekawą aureolę zrobiła jak jakaś maltańska szelka. Chyba, że ta otoczka była z innej wyrzutni?

... "i po pszczołach" xD

Opublikowano
1 godzinę temu, mantis napisał(a):

Drzewa stanowiły fizyczną barierę przed ewentualnymi zabłąkanymi wystrzałami.

Ważne, że dzięki wystrzałom "lisów nie będzie" xD

U mnie też zbyt szybko wystrzeliły pytony, miałem 5 sekund opóźnienia po wcześniejszym one rowie, a wystrzeliły PRZED pierwszym one rowem. Nie wiem co jest grane, czyżby Pytony miały szybki lont albo mniejsze opóźnienie, albo inny one row miał zbyt długie opóźnienie?

Ciekawą aureolę zrobiła jak jakaś maltańska szelka. Chyba, że ta otoczka była z innej wyrzutni?

... "i po pszczołach" xD

Tak w kwestii wyjaśnienia odpalane było jakieś 100m od nagrywającego/widowni za laskiem wiec jakaś bariera była w razie W ale kostki przyklejone do płyty osb + paliki mocujące wbite ziemie i otaśmowane . 

Lisów nie będzie,,, znajomy mieszka poza miastem list podchodzi i kury kradnie xD

Nie wiem co poszło nie tak z tymi wachlarzami, pokaz szedł z systemu, wszystkie łączenia były zabezpieczone taśmą aluminiową więc nie ma mowy o przejściu iskry z 1 na 2gi, dodatkowy stały w stojaku oddzielone od siebie deską 2cm grubości ...

Szelek nie było żadnych, jedynie wachlarz TWP29 co wystrzelił baaardzo nisko może 3/4m...

A pszczółkom nic nie jest, sprawdzaliśmy rano ule ;) całe i zdrowe xD