Bartosz 48 Opublikowano Czwartek o 16:30 (edytowane) Symbol - ? Nazwa - Princess Ilość strzałów - 19 Kaliber - 38 mm Nie sądziłem, że kiedykolwiek założę temat dla wyrzutni z Hestii Miałem farta, że udało mi się znaleźć jedną sztukę w Biedrze i przekonałem się na własnych oczach, że to był absolutny HIT marketowej pirotechniki w 2024, oczywiście w połączeniu z zaskakująco niską ceną. Efekty były naprawdę potężne. Odważę się nawet stwierdzić, że Princeska waliła mocniej niż Magic Sun również 38mm z SrPyro, którą też odpalałem w tego sylwestra. W dodatku kostka z SrPyro miała około 150g NEC więcej, a mimo to efekty Princess wydawały mi się większe. Cieszę się, że mogłem być naocznym świadkiem tej historii, bo pewnie podobna sytuacja i okazja nie trafią się prędko Edytowane Czwartek o 16:34 przez Bartosz 1 Cytuj
Cristoffer 6 Opublikowano Piątek o 23:42 (edytowane) Mam podobne odczucia. Na żywo dobrze waliła, mocniej niż 42mm maxsema. Zakup za 70 zł to okazja, a błogosławieni Ci co kupili za 35 zł w promocji 2 + 2. Minuta ciszy dla człowieka, który ustalał ceny i wrócił do roboty po świętach Poniżej mój filmik Ujęcie z drugiej kamery: Edytowane Sobota o 12:53 przez Cristoffer Cytuj
mantis 486 Opublikowano Sobota o 10:02 Szkoda, że nie kupiłem nawet za te 69,90 zł, to odpaliłbym dwie na finał. Myślałem, że to będzie nerf, który będzie strzelał jak zwykłe 30 mm, a jednak była moc 38 mm, co widać po nagraniach i po komentarzach. Szczęście tych, którzy upolowali największą okazję piro w historii, gdy kupowali 4 takie wyrzutnie w promocji (2+2) w niedzielę 22.12.2024, bo wyszło wtedy tylko 34,95 zł za sztukę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi