Kulina98 13 Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Witam. Po 5 latach rozłąki z pirotechniką wróciłem do dawnej pasji. Tutaj małe zakupy styczniowe. Pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia przez Kulina98 Cytuj
Mitaś 9 Opublikowano 10 Stycznia Witam Myślałem kiedyś co z kolegą, a tu proszę powrót z grubej rury - Dwie bardzo dobre pozycje. POZDRAWIAM Cytuj
mantis 488 Opublikowano 10 Stycznia Teraz dobry moment na łowy. Dwie solidne kostki. Nie widzę co dokładnie, ale nawet gratis wleciał Cytuj
Koopacz 57 Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Witam Na plaży w Niechorzu 3 Testoreny ułożone w półkole odpalone jednocześnie zrobiły rozwałkę na niebie. Kątówka od Triplexa dobra jako wspomagacz do prostej. Chociaż jako odpalona samodzielnie tez robi robotę. Zdradzisz, co dostałeś w gratisie? Pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia przez Koopacz Cytuj
Kulina98 13 Autor Opublikowano Niedziela o 12:29 Witam. W gratisie otrzymałem txp708. Małe petardki ale zawsze cieszy. 1 Cytuj
Moloch 162 Opublikowano Wtorek o 17:39 Czyżby paczka z Odpalaj? Też chciałem wziąć te pozycje, ale wygrały inne Cytuj
Kulina98 13 Autor Opublikowano 16 godzin temu W dniu 14.01.2025 o 18:39, Moloch napisał(a): Czyżby paczka z Odpalaj? Też chciałem wziąć te pozycje, ale wygrały inne Dokładnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi