Kamil911 136 Opublikowano 10 Stycznia Pierwsze zakupy w tym roku, oraz coś co zostało z poprzedniego. Chciałbym też wspomnieć że jest to już ostatni ostatni rok z Circoblitz TR-1 Tropic. 1 Cytuj
mantis 500 Opublikowano 10 Stycznia Brałeś coś z wyprzedaży styczeń 2025? Jeśli tak, to z jakich sklepów? Nie widziałem na razie opinii rakiet Super Bomba po sylwestrze. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział jak wypadły w porównaniu do Bomba. Cytuj
Kamil911 136 Autor Opublikowano 10 Stycznia 40 minut temu, mantis napisał(a): Brałeś coś z wyprzedaży styczeń 2025? Jeśli tak, to z jakich sklepów? Nie widziałem na razie opinii rakiet Super Bomba po sylwestrze. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział jak wypadły w porównaniu do Bomba. No tak brałem.. rakiety z hurtownia fajerwerkowo a Cobre z sklepuZpetardami. Rakiety w porządku prezentują się na filmach to pokusiłem się na zakup a co z tego będzie to się okaże. Zwykłe Bomby też mam zamiar kupić więc jakieś tam porównanie pewnie się pojawi. Cytuj
Koopacz 59 Opublikowano 11 Stycznia Witam Cyrkoblitze to chyba z drugiej ręki,bo raczej normalnie już ich nie kupisz. Space line V jako " następca II to dobry wybór. Tą dolną kostkę widzę po raz pierwszy u Ciebie. Co do rakiet - nie wypowiadam się,bo nie siedzę za bardzo w temacie. Pozdrawiam Cytuj
Fraptak 29 Opublikowano 13 Stycznia @Koopacz Tak cyrkoblitzów już nie kupisz ponieważ miały niekontrolowaną trajektorię lotu, więc nie dostały CE choć Hestia oraz funke przepchnęła Cyrko na CE, tutaj mamy starszą wersję TR-1 która jest na kat. 3 <NWP>, po więcej informacji dot. cyrkoblitzów zapraszam na Wikipedię cyrkoblitzów https://cyrkoblitz.fandom.com/pl/wiki/CYRKOBLITZ_Wiki?veaction=edit 1 Cytuj
Kamil911 136 Autor Opublikowano 14 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 17:44, Koopacz napisał(a): Witam Cyrkoblitze to chyba z drugiej ręki,bo raczej normalnie już ich nie kupisz. Space line V jako " następca II to dobry wybór. Tą dolną kostkę widzę po raz pierwszy u Ciebie. Co do rakiet - nie wypowiadam się,bo nie siedzę za bardzo w temacie. Pozdrawiam Z drugiej ręki, tak jak piszesz. Space Line V wydaje się być w mojej ocenie b.dobrą pozycją jest niska i posiada sporą gramature więc myśle że efekty będą duże i do samej ziemi coś jakby bateria Mistral tyle że tu mamy dodatki + fan brzmi iak ideał ale wyjdzie to w praniu. Rakiety wydają się ciekawe zwróciły uwage a że cena nie była wygórowana to wleciały. 38 minut temu, Moloch napisał(a): Kamil wrócił do zakupowania pirotechniki po przestoju? Nie planuje po prostu się zbiera bez ciśnienia.. jeszcze coś tam wleci jak to się rozwinie tego nie wiem, priorytety i cele mam inne a do pyknięcia zawsze coś było a to że nie jest SYTO to mi to absolutnie nie przeszkadza. Cytuj
Fraptak 29 Opublikowano 18 Lutego Bardzo fajny dodatek, orka jest bardzo fajna kostka , kolega miał i bardzo mi się podobała choć kaliber bardzo mały. 1 Cytuj
Moloch 166 Opublikowano 19 Lutego Mocna triplexowa aktualizacja! Na tych wyrzutniach się napewno nie zawiedziesz. Zawsze mnie zastanawiała wyrzutnia Orka jak strzela a nigdy nie miałem okazji jej widzieć. 1 Cytuj
mantis 500 Opublikowano 19 Lutego Do Super Bomb doszły jeszcze Bomby. Ładne triplexowe neonówki. Gdy widzisz serię Tropic Profi, to wiedz, że coś się dzieje. Żeby nie pozostać gołosłownym w odniesieniu do tych kostek, to mam nadzieję, że ta opinia z tematu Wrażenia i oceny efektów po sylwestrze podsumowuje sama za siebie taką pozycję jak choćby XB3008. W dniu 14.01.2025 o 20:50, Sevento napisał: XB3008 Triplex - ożesz, ożesz... Nie dość, że efekty są piękne, gęste jak mleko, to jeszcze te miny, które wydawały się, że wybuchają tuż nad głową a stałem jakieś 20 metrów od palety. 10/10 1 1 Cytuj
LudwiczekR 42 Opublikowano 24 Lutego Widać że na przyszłego Sylwestra dokonane już zakupy są okazałe. Wyrzutnie zacne w szczególności XB 3032. Rakiety Bomba miałem w ubiegłego Sylwestra - specjalnie jakoś mnie nie urzekły. Ponownie bym ich nie kupił. 1 Cytuj
Kamil911 136 Autor Opublikowano 25 Lutego W dniu 18.02.2025 o 18:02, Fraptak napisał(a): Bardzo fajny dodatek, orka jest bardzo fajna kostka , kolega miał i bardzo mi się podobała choć kaliber bardzo mały. Nie zawsze duży kaliber jest najlepszy.. Mi bardzo się spodobała,komety zakończone jakims takim craklingiwym bączkiem to jest to chciałem JW31 brać ale zbyt szybkie tempo strzelania i jakoś niezbyt mi przypadła wole coś wyważonego z klasą.. a taka jest Orka. W dniu 19.02.2025 o 08:11, Moloch napisał(a): Mocna triplexowa aktualizacja! Na tych wyrzutniach się napewno nie zawiedziesz. Zawsze mnie zastanawiała wyrzutnia Orka jak strzela a nigdy nie miałem okazji jej widzieć. Wiem.. Orka ma ciekawy efekt. W dniu 19.02.2025 o 15:45, mantis napisał(a): Do Super Bomb doszły jeszcze Bomby. Ładne triplexowe neonówki. Gdy widzisz serię Tropic Profi, to wiedz, że coś się dzieje. Żeby nie pozostać gołosłownym w odniesieniu do tych kostek, to mam nadzieję, że ta opinia z tematu Wrażenia i oceny efektów po sylwestrze podsumowuje sama za siebie taką pozycję jak choćby XB3008. Kostki jak Kostki każda ma coś lepszego i gorszego mi efekty tych XB bardzo przypadły więc decyzja była prosta. 6 godzin temu, LudwiczekR napisał(a): Widać że na przyszłego Sylwestra dokonane już zakupy są okazałe. Wyrzutnie zacne w szczególności XB 3032. Rakiety Bomba miałem w ubiegłego Sylwestra - specjalnie jakoś mnie nie urzekły. Ponownie bym ich nie kupił. Kwestia gustu to jak z kobietami ano ale zbliżam się już do końca budowania stuffu wiele nie brakuje.. Co do Bomb mi odpowiadają bo jest dobry stosunek jakości do ceny nie oczekuje że jedna rakieta o wartości nie całych 10 zł zrobi efekt jak Bazzooka. To do zabawy o północy strzelać z nich nie będe. 2 Cytuj
Kamil911 136 Autor Opublikowano Wtorek o 15:25 update: ostatnia paczka z fajerwerkami do pokazu, ostatnia bedzie z piro zabawkami 1 Cytuj
mantis 500 Opublikowano Wtorek o 15:48 Duża koza od Jorge. Wygląda na silnik samolotowy od Jumbo Jeta, ale z tym podświetleniem sprawia wrażenie działa protonowego, które zbiera się do wystrzału. Do tego coś o istnieniu czego dowiaduje się dopiero teraz. Widziałem jakieś nowości z rzymskich ogni od Jorge, ale nie spodziewałem się, że są one w formie gatlinga. Na stronie Jorge były zdjęcia tych artykułów, ale bez czarnych końcówek stożkowych do wbijania w ziemię. Fajny O-eRek od Piromaxa PXL/0.8/MT04 z miną. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi