Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, mantis napisał(a):

Dużo rzeczy do zabawy, w tym parę rzeczy, które sam zamierzam kupić.

Rakiety PXR226 Scream Whistling Rockets od Piromaxa powinny być konkurencją lub uzupełnieniem dla włoskich COMET2. Cenowo zresztą stoją podobnie, ale większa szansa na dostanie tych PXR226 w promocji o niższej cenie niż COMET2 w promocji.

Dzięki za opinie :) no moim zdaniem Piromaxowe Screamy wypadają dużo lepiej jako że salut w tego typu rakietach nie jest mocny to wybrałem efekt a i tonacja dźwięku jest bardziej niższa i bardziej creepy :P mega mi sie podoba wiec nie było opcji innej aby je zakupić a palemki bardzo lubie tak nawiasem :)

Jako iż Niedziela Wielkanocna stoi pod wypoczywaniem to postanowilem rozkminiać potężnie gdzie są zagubione rakietki gwiżdzące dzis pierwszy lepszy strzał i bingo :) były w kartonie po masce spawalniczej xD nwm jak sie tam znalazły serio xDDD przy okazji znalazłem jeszcze Blue flare Jorge w jakimś tam gratisie którego jeszcze nie rozpakowałem.. SZOK bo w jej miejsce miałem już zakupione flare tyle że Maxsema morską czy jakoś tak no nic bedzie porównanie a i jakieś tam pozostałości z last sylwka przy okazji też odnalazłem. :D

HkCEUaV.jpeg

• Like 1