Koopacz 57 Opublikowano 11 Stycznia Witam Efekty dzisiejszej wizyty w sklepie w Gorzowie. Jak dotąd nie byłem "compoudowy", od końca zeszłego roku zaczynam dostrzegać ich zalety. Od drobnicy jednak nigdy nie odejdę - po prostu jest w tym świetna zabawa w układaniu całości. Chociaż rakietowy nie jestem, uznałem,że warto mieć te najgłośniejsze... Klasek z ostatniej dostawy,a wciąż stare logo (725 g NEC ) a Triplex,bo fajne ma te kątówki. Niebawem wrzucę kolejny post - w paczkomacie czeka na mnie paczka od Forumowicza,a z Pirohita też coś idzie. Pozdrawiam Cytuj
mantis 488 Opublikowano 11 Stycznia Odpaliłem XB2003, którą masz, zaraz po XB3014 i muszę przyznać, że obie kostki wspaniałe. XB2003 lepszy układ strzelania, ale XB3014 wyższy dolot komet. Hit rakietowy Fireball jest samowyjaśniający się po sylwku, zebrał uznanie krytyków (w rozumieniu krytyków mam na myśli recenzentów, a nie malkontentów). Riakeo na pokładzie. Jakościowy importer za odpowiednio wyższą cenę, ale warto czasem poczuć tę jakość w powietrzu. 1 Cytuj
Koopacz 57 Autor Opublikowano 11 Stycznia Witam Lubię rozmawiać z ekspertami z dziedziny Piro Będąc wczoraj w sklepie, właściciel pokazał mi firmy produktów od wchodzącego w tym roku na nasz rynek, importera Pyroshine. Chyba Funke będzie musiało zejść z ceną,bo inaczej słabo im wróżę. Pozdrawiam Ps. XB3014 w połączeniu z Black Cat od Jorge robi robotę Cytuj
ArbTree 72 Opublikowano 12 Stycznia 11 godzin temu, Koopacz napisał(a): Będąc wczoraj w sklepie, właściciel pokazał mi firmy produktów od wchodzącego w tym roku na nasz rynek, importera Pyroshine. Pyroshine od dawna jest na rynku pyromoravia ma od nich produkty w swojej ofercie A pierwsze zakupki konkretne, oby tak dalej . Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 13 Stycznia W dniu 12.01.2025 o 11:43, ArbTree napisał(a): Pyroshine od dawna jest na rynku pyromoravia ma od nich produkty w swojej ofercie A pierwsze zakupki konkretne, oby tak dalej . Nie wiem czy tomaszek, śmieszek i europyro nie mieli pyroshine również. A swoją drogą to napewno poznański Dragon ma Pyroshine, bo sporo wyrzutni ma tych samych co Pyromoravia. Cytuj
Koopacz 57 Autor Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Witam Mądrych dobrze poczytać . Dzięki za info z tego co widziałem,efekty premium. Są na YT. A co do reszty - przyszła paczka z Pirohita ( zestaw po prawej. Te z cenami sezonowymi - po lewej ( zakup forumowy). Czyli coś na ten rok do pokazów . Chociaż - Dortmunda zostawię jako eksponat w kolekcji.. Pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia przez Koopacz Cytuj
Koopacz 57 Autor Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, Moloch napisał(a): W Pirohit nie za drogo było? Ciekawostka- kod W30 daje.... .....20% zniżki. Taki chwyt marketingowy. Wziąłem tylko to co mnie interesuje- Wolff tylko u Sebastiana obecnie jest. Albo był,bo mogłem wziąć tylko jedną sztukę ( a to moja obok Fire Throne ulubiona kostka). W niedzielę poznałem moc rakiet Fireball,więc wczoraj odwiedziłem Krzyśka w miejscu pracy jego. I tutaj zagadka ( odpowiedź jest na zdjęciu)- co jest lepsze niż paczka Fireballi? Do Space Line V mam sentyment. Dla ładnie ładna. Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia przez Koopacz Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 15 Stycznia Wolff'a szukaj w ufopiro [ufo z yt co strzela z broni palnej] i pyroking [danger hobby]. A i zapomniałby człowiek ze TF również mają Wolff'a Lepsze od paczki fireballi są dwie paczki fireballi, albo colpo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi