ArbTree 72 Opublikowano Wtorek o 21:35 Witam w Nowym Roku Dłuższy czas zastanawiałem się nad założeniem tego tematu, a już w grudniu wiedziałem co mi zostanie... no ale... że tak samo nie leżało postanowiłem dokupić 1 małą kosteczkę, konkretnie tą niebieściutką Planów jakichś konkretnych na ten rok nie mam, raczej na pewno ten stuff nie będzie tak okazały jak te w poprzednich latach, jest to spowodowane wieloma czynnikami, między innymi budżetem (sprawy ważne i ważniejsze nie tylko przyjemności ) ale też tym coraz mniejszą radość mi sprawia latanie z towarem pół nocy i pojedyncze odpalanie. Nie wiem czy to jakiś rodzaj wypalenia, ale tak się sprawy mają że wolę to zrobić raz a konkretnie w formie ciągłego pokazu, no ale wracając do tematu ... Póki co wygląda to tak a co dalej to czas pokaże ... Cytuj
ArbTree 72 Autor Opublikowano Czwartek o 16:16 6 godzin temu, Moloch napisał(a): A ten tomaszek to na jakiś wyprzedażach się trafił? Prywatnie na liderze są ale duuużo drożej... ale są 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi