Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w Nowym Roku :)

Dłuższy czas zastanawiałem się nad założeniem tego tematu, a już w grudniu wiedziałem co mi zostanie... no ale... że tak samo nie leżało postanowiłem dokupić 1 małą kosteczkę, konkretnie tą niebieściutką 😊

Planów jakichś konkretnych na ten rok nie mam, raczej na pewno ten stuff nie będzie tak okazały jak te w poprzednich latach, jest to spowodowane wieloma czynnikami, między innymi budżetem (sprawy ważne i ważniejsze nie tylko przyjemności ) ale też tym coraz mniejszą radość mi sprawia latanie z towarem pół nocy i pojedyncze odpalanie. Nie wiem czy to jakiś rodzaj wypalenia, ale tak się sprawy mają że wolę to zrobić raz a konkretnie w formie ciągłego pokazu, no ale wracając do tematu ...

Póki co wygląda to tak :)  a co dalej to czas pokaże ...

7bSEuIH.jpg

Opublikowano

A ten tomaszek to na jakiś wyprzedażach się trafił? :)

Opublikowano
6 godzin temu, Moloch napisał(a):

A ten tomaszek to na jakiś wyprzedażach się trafił? :)

Prywatnie :) na liderze są ale duuużo drożej... ale są ;)

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mała kosteczka do kolekcji :D

ua2YbnH.jpg

Co będzie dalej.. już jakiś plan się rysuje powoli . Na pewno wleci coś ze starych klasyków i coś z nowości :) 

Opublikowano

Ładny ten efekt w tej wyrzutni, zielona poświata robi efekt wow. 👍

Opublikowano

Nowinka i starowinka do kolekcji :)

XVfzi2I.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Póki co tyle :) część " pokazowa " kompletna w 100% 

2xeUQfS.jpg

• Like 1
Opublikowano

Całkiem rozłożyste i długo opadające efekty ma ta nowa 30 mm od Tomaszka. Widzę, że się nią zachwycają w komentarzach pod filmami. Wyczuwam hiciora na 2025.

Z jakiegoś powodu wciąż draskowe petardy można dostać. Ktoś kiedyś zapowiadał ich zanik, ale już nie pamiętam co miało być tego powodem.

Opublikowano

Wyrzutnia wygląda ok. Mimo że to znów brokatowa korona. [Ile można 😂]. Jest mocna i w sumie fajnie że strzela seriami.

Opublikowano
Godzinę temu, Moloch napisał(a):

Mimo że to znów brokatowa korona. [Ile można 😂]. 

Bez przesady 3 kostki tylko 2 tomaszki i 3008 😅 . Ona i tak zresztą posłuży jako " wypełniacz " w pokazie :)

Opublikowano
47 minut temu, ArbTree napisał(a):

Bez przesady 3 kostki tylko 2 tomaszki i 3008 😅 . Ona i tak zresztą posłuży jako " wypełniacz " w pokazie :)

To tylko moja opinia, że na rynku ostatnio sama brokatowa korona. Nie wyrażam niezadowolenia z Twoich zakupów tylko braku ciekawostek na rynku. Nie ma w ogóle gwiazdek kolorowych, albo jakiś ciekawych efektów np takich jak w space line II. Tylko non stop brokatowa korona 😂

Opublikowano (edytowane)

A że to 😅 spoko, no mi ostatnimi czasy leży kolorowa peonia jak w nowym cyklopie, tylko, że tam za szybko znika a jakby jeszcze migotało to już wgl bajka . Podobnie z efektem fireflower/farfala,  tylko że to jest efekt raczej spotykany w dużych kalibrach często niedostępnych..  a mega mi to leży . Podobnie horse tail i te rybki ale nie jako sam pojedynczy efekt a dodatek do czegoś . Nawet zwykła peonia czy chrys z czymś takim w środku już o niebo lepiej wygląda ;)

Edytowane przez ArbTree
Opublikowano

Wpadaj na czata bo tak na temacie gadać to zaraz się zrobi długa dyskusja :D