ArbTree 75 Opublikowano 14 Stycznia Witam w Nowym Roku Dłuższy czas zastanawiałem się nad założeniem tego tematu, a już w grudniu wiedziałem co mi zostanie... no ale... że tak samo nie leżało postanowiłem dokupić 1 małą kosteczkę, konkretnie tą niebieściutką Planów jakichś konkretnych na ten rok nie mam, raczej na pewno ten stuff nie będzie tak okazały jak te w poprzednich latach, jest to spowodowane wieloma czynnikami, między innymi budżetem (sprawy ważne i ważniejsze nie tylko przyjemności ) ale też tym coraz mniejszą radość mi sprawia latanie z towarem pół nocy i pojedyncze odpalanie. Nie wiem czy to jakiś rodzaj wypalenia, ale tak się sprawy mają że wolę to zrobić raz a konkretnie w formie ciągłego pokazu, no ale wracając do tematu ... Póki co wygląda to tak a co dalej to czas pokaże ... Cytuj
ArbTree 75 Autor Opublikowano 16 Stycznia 6 godzin temu, Moloch napisał(a): A ten tomaszek to na jakiś wyprzedażach się trafił? Prywatnie na liderze są ale duuużo drożej... ale są 1 Cytuj
ArbTree 75 Autor Opublikowano 27 Stycznia Mała kosteczka do kolekcji Co będzie dalej.. już jakiś plan się rysuje powoli . Na pewno wleci coś ze starych klasyków i coś z nowości Cytuj
Moloch 167 Opublikowano 27 Stycznia Ładny ten efekt w tej wyrzutni, zielona poświata robi efekt wow. Cytuj
mantis 501 Opublikowano Środa o 21:26 Całkiem rozłożyste i długo opadające efekty ma ta nowa 30 mm od Tomaszka. Widzę, że się nią zachwycają w komentarzach pod filmami. Wyczuwam hiciora na 2025. Z jakiegoś powodu wciąż draskowe petardy można dostać. Ktoś kiedyś zapowiadał ich zanik, ale już nie pamiętam co miało być tego powodem. Cytuj
Moloch 167 Opublikowano Czwartek o 07:10 Wyrzutnia wygląda ok. Mimo że to znów brokatowa korona. [Ile można ]. Jest mocna i w sumie fajnie że strzela seriami. Cytuj
ArbTree 75 Autor Opublikowano Czwartek o 08:22 Godzinę temu, Moloch napisał(a): Mimo że to znów brokatowa korona. [Ile można ]. Bez przesady 3 kostki tylko 2 tomaszki i 3008 . Ona i tak zresztą posłuży jako " wypełniacz " w pokazie Cytuj
Moloch 167 Opublikowano Czwartek o 09:12 47 minut temu, ArbTree napisał(a): Bez przesady 3 kostki tylko 2 tomaszki i 3008 . Ona i tak zresztą posłuży jako " wypełniacz " w pokazie To tylko moja opinia, że na rynku ostatnio sama brokatowa korona. Nie wyrażam niezadowolenia z Twoich zakupów tylko braku ciekawostek na rynku. Nie ma w ogóle gwiazdek kolorowych, albo jakiś ciekawych efektów np takich jak w space line II. Tylko non stop brokatowa korona Cytuj
ArbTree 75 Autor Opublikowano Czwartek o 11:50 (edytowane) A że to spoko, no mi ostatnimi czasy leży kolorowa peonia jak w nowym cyklopie, tylko, że tam za szybko znika a jakby jeszcze migotało to już wgl bajka . Podobnie z efektem fireflower/farfala, tylko że to jest efekt raczej spotykany w dużych kalibrach często niedostępnych.. a mega mi to leży . Podobnie horse tail i te rybki ale nie jako sam pojedynczy efekt a dodatek do czegoś . Nawet zwykła peonia czy chrys z czymś takim w środku już o niebo lepiej wygląda Edytowane Czwartek o 13:29 przez ArbTree Cytuj
Moloch 167 Opublikowano Czwartek o 21:02 Wpadaj na czata bo tak na temacie gadać to zaraz się zrobi długa dyskusja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi