PiroMan25 89 Opublikowano Środa o 13:30 Nowy rok to i nowy stuff. Trochę dobijające jest to, że licznik dni do sylwestra znowu się resetuje. Ale na to nic nie poradzimy. Planem na ten rok jest odpuszczenie nieco artykułów czysto hukowych. Po prostu sam huk powoli zaczyna mi się nudzić. Na pewno chcę znowu robić pokaz na systemie, ale co dokładnie zlepię to jeszcze sam nie wiem. Pierwszym zakupem są nowe rakiety FIREBALL od srpyro, w wersji efektowej. Dużo dobrego się nasłuchałem o tych rakietach, a że partia na razie wyszła tylko jedna, to nie ma ryzyka zakupu osłabionej wersji. Może cena nie była jakoś super niska, ale z doświadczenia wiem że jak jakieś produkty się stają bardzo popularne, to szybko znikają ze sklepów. Więc wolałem już je mieć u siebie, niż czekać bo "może uda się kupić 20zł taniej". Do tego jakieś pierdoły, bo 2 paczki rakiet to mi było trochę mało jak na jedno zamówienie. Cytuj
mantis 488 Opublikowano Środa o 19:22 Mocno kuszące i zaostrzające apetyt na zakupy są te rakiety. Jak już usłyszało się o rewelacyjnym Fireballu hukowym i obejrzało się nagranie efektu Fireballi efektowych, to chciałoby się je kupić bez zapisywania do listy zakupów. Opakowanie na rynek amerykański - dodatkowa atrakcja wzrokowa, gdy ktoś lubi sobie co jakiś czas wyjąć fajerwerki z szafy, aby pooglądać piro dla samych etykiet. Ciekawe hasełko "Ignite the Nite", czyli "Igninte the Night" - "podpal niebo!". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi