Skocz do zawartości

[Moloch] Zbieranina 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć :)

Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś:

20250115-174714.jpg

20250115-175502.jpg

Opublikowano
19 godzin temu, Moloch napisał(a):

Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć :)

Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś:

20250115-174714.jpg

20250115-175502.jpg

Witam

I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. 

Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. 

Opublikowano

Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej :P mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. :D

Opublikowano
40 minut temu, LudwiczekR napisał(a):

Witam

I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. 

Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. 

Zamawiałem jak tylko się promocja pojawiła u Andrzeja i było chyba dostępnych 130 rodzajów różnych wyrzutni, po 2 dniach było 99 rodzajów, teraz to już chyba 70 zostało. Jak jest dobra cena to ludzie się rzucają na produkty. Mam taką zasadę, że stram się nie powtarzać w zakupach i kupuję z roku na rok inne produkty :) 

13 minut temu, Kamil911 napisał(a):

Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej :P mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. :D

Nie miałem ani Goliata ani Thora postawiłem na "słabszego" brata bo 500 zł za 25 sh mi się nie widzi wydać :D Film napewno wrzucę i podzielę się swoją opinią ale na to trzeba czekać pewnie rok :D