Moloch 162 Opublikowano Środa o 20:38 Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś: Cytuj
LudwiczekR 33 Opublikowano Czwartek o 16:25 19 godzin temu, Moloch napisał(a): Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś: Witam I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. Cytuj
Kamil911 130 Opublikowano Czwartek o 16:52 Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. Cytuj
Moloch 162 Autor Opublikowano Czwartek o 17:08 40 minut temu, LudwiczekR napisał(a): Witam I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. Zamawiałem jak tylko się promocja pojawiła u Andrzeja i było chyba dostępnych 130 rodzajów różnych wyrzutni, po 2 dniach było 99 rodzajów, teraz to już chyba 70 zostało. Jak jest dobra cena to ludzie się rzucają na produkty. Mam taką zasadę, że stram się nie powtarzać w zakupach i kupuję z roku na rok inne produkty 13 minut temu, Kamil911 napisał(a): Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. Nie miałem ani Goliata ani Thora postawiłem na "słabszego" brata bo 500 zł za 25 sh mi się nie widzi wydać Film napewno wrzucę i podzielę się swoją opinią ale na to trzeba czekać pewnie rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi