Moloch 166 Opublikowano 15 Stycznia Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś: Cytuj
LudwiczekR 41 Opublikowano 16 Stycznia 19 godzin temu, Moloch napisał(a): Nowe przygotowania do sylwestra czas zacząć Taka tam mała paczka od PiroAndrzeja dotarła do mnie dziś: Witam I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. Cytuj
Kamil911 133 Opublikowano 16 Stycznia Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. Cytuj
Moloch 166 Autor Opublikowano 16 Stycznia 40 minut temu, LudwiczekR napisał(a): Witam I chyba ostatnie kostki wziąłeś w tym sklepie, bo akurat ani jedna, ani druga nie jest już dostępna. Przepiękne, ogromne pióropusze będą na niebie na przyszłego Sylwestra i to jeszcze po dwie kostki. Wspaniałe zakupy z początkiem roku. Zamawiałem jak tylko się promocja pojawiła u Andrzeja i było chyba dostępnych 130 rodzajów różnych wyrzutni, po 2 dniach było 99 rodzajów, teraz to już chyba 70 zostało. Jak jest dobra cena to ludzie się rzucają na produkty. Mam taką zasadę, że stram się nie powtarzać w zakupach i kupuję z roku na rok inne produkty 13 minut temu, Kamil911 napisał(a): Konkretne kostki nie ma lipy oby tak dalej mi Goliat akurat średnio się widzi za to widziałem jego brata i jakoś nie przemawia do mnie ten efekt xD ale o gustach się nie dyskutuje a co do tych dwóch na górze to mam nadzieje że będą lepsze. Nie miałem ani Goliata ani Thora postawiłem na "słabszego" brata bo 500 zł za 25 sh mi się nie widzi wydać Film napewno wrzucę i podzielę się swoją opinią ale na to trzeba czekać pewnie rok Cytuj
Moloch 166 Autor Opublikowano 9 Lutego Dotarły do mnie ostatnie 2 paczki z okresu Noworocznego. Myślę, że teraz nastąpi dla mnie długa przerwa w zakupach i wpadnie coś na koniec roku. Moje zakupy prezentują się następująco: Do usłyszenia do zobaczenia Cytuj
mantis 496 Opublikowano 9 Lutego Zieloniutka Jot-Wuczka powinna się znaleźć również u mnie. Dzięki za namiary na ten klasyk Gatling z białym strobo, to również u mnie rzecz na liście do wychwycenia. Czerwony gatling jest spoko, ale nie tak dobry jak biały, który akurat masz u siebie. Cytuj
ArbTree 72 Opublikowano 10 Lutego Nie wiem jak te nowe thermo mają się do starszej dojebanej partii 12/22 ale z goliatów będziesz zadowolony Jw80 mialem 2x i nie wiem czy znowu nie kupię bo efekt jest mega duży i gęsty Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 10 Lutego Przygarnąłbym taką jw80 ale cena 300zl zdecydowanie za duża jak dla mnie... Ładny początek roku zacne produkty pozdrawiam Cytuj
LudwiczekR 41 Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Jako że po zakupie wyrzutni Mad Twister od Wolffa do ubiegłorocznego stuffu bardzo spodobał mi się efekt tych płonących serpentyn to dla odmiany chciałem kupić tą jw80. Jednak cena bliska 300zł wydała mi się za duża jak na tą wyrzutnie. Więc kompromisowo ponownie zakupiłem dwie kostki Mad Twister w cenie niecałe 112zł za jedną. Choć ta jw80 ma nieco mocniejszy i bardziej jaskrawy efekt serpentyn. Edytowane 10 Lutego przez LudwiczekR Cytuj
Moloch 166 Autor Opublikowano 11 Lutego W dniu 9.02.2025 o 19:31, mantis napisał(a): Zieloniutka Jot-Wuczka powinna się znaleźć również u mnie. Dzięki za namiary na ten klasyk Gatling z białym strobo, to również u mnie rzecz na liście do wychwycenia. Czerwony gatling jest spoko, ale nie tak dobry jak biały, który akurat masz u siebie. JW80 podobno już nie będzie produkowana, dlatego się na nią zdecydowałem. Nigdy nie miałem tego dobrego klasyka! A ten czerwony Gatling to jaki ma kod? 16 godzin temu, ArbTree napisał(a): Nie wiem jak te nowe thermo mają się do starszej dojebanej partii 12/22 ale z goliatów będziesz zadowolony Jw80 mialem 2x i nie wiem czy znowu nie kupię bo efekt jest mega duży i gęsty Ja staram się podtrzymywać zasadę, że kupuję co roku co innego by się nie powtarzać, stosuję wyjątki ale nie w przypadku Goliata i Thermo. Mam nadzieję, że się nie zawiodę 15 godzin temu, Korsarz96 napisał(a): Przygarnąłbym taką jw80 ale cena 300zl zdecydowanie za duża jak dla mnie... Ładny początek roku zacne produkty pozdrawiam Odbierz wiadomość prywatną na chacie 11 godzin temu, LudwiczekR napisał(a): Jako że po zakupie wyrzutni Mad Twister od Wolffa do ubiegłorocznego stuffu bardzo spodobał mi się efekt tych płonących serpentyn to dla odmiany chciałem kupić tą jw80. Jednak cena bliska 300zł wydała mi się za duża jak na tą wyrzutnie. Więc kompromisowo ponownie zakupiłem dwie kostki Mad Twister w cenie niecałe 112zł za jedną. Choć ta jw80 ma nieco mocniejszy i bardziej jaskrawy efekt serpentyn. Odbierz wiadomość prywatną na chacie Ten Mad Twister jest mega fajny też nad nim się zastanawiałem, jest jeszcze Tasmanian Devil od Pyromoravi ale dawno go nie widziałem, był też Wariat od Funke ale to samo dawno go nie widziałem w sklepach... Cytuj
mantis 496 Opublikowano 11 Lutego 42 minuty temu, Moloch napisał: A ten czerwony Gatling to jaki ma kod? CB162 Shooter Glittering - często jest mu przypisany efekt "złote mieniące się gwiazdki", albo mówi się, że jest biały (w nawiązaniu do białej poligrafii), ale on w rzeczywistości ma tylko złote ogony, ale gwiazdki są czerwone. Chyba, że występuje w kilku wersjach kolorystycznych, ale wszędzie na nagraniach widzę tylko jeden czerwony efekt... https://pironet.pl/en/sklep/color-bum-gatling-glittering-cb162-88-strzalow/ Od 05:48, a potem również od 10:00 w poniższym filmie https://youtu.be/CuwoOHMrWzM?t=600 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi