BumBumBang 5 Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Hej, witam po przerwie. W tamtym roku nic nie wrzucałem, bo za dużo nie kupowałem, tyle co w marketach i jedna kostka z poprzediego roku. Ten rok natomiast zapowiada się lepiej w temacie staffu Zaczynamy od kilku zestawów rakiet. To tego 3 x Planet-X, których nie ma na zdjeciu. Z kostek na razie Vortex3. Edytowane 23 Stycznia przez BumBumBang Cytuj
mantis 496 Opublikowano 23 Stycznia Spora jednorazowa aktualizacja jak na styczeń. To jest kupione w tym roku na regularnych cenach, czy na wyprzedaży? Czy spośród tych fajerwerków masz jakieś pozostałości z tamtego roku? Gdzie kupowałeś? Cytuj
BumBumBang 5 Autor Opublikowano 24 Stycznia Promocje oczywiście. Pirohit: Rakiety z komety, perfecty, Speedy. Fireshop : Bomby Hurtownia fajerwerkowo: No limit, Killery, Aplauzy Pyroking: Vortex Z poprzedniego roku rakiety PlanetX. Cytuj
Moloch 166 Opublikowano 24 Stycznia Dla mnie każda rakieta jest fajna, ale nie kupuję bo nie mam czasu ich odpalać Vortex ze względu że to Riakeo warto sprawdzić i przestrzelić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi