Kamil911 133 Opublikowano 12 godzin temu Symbol: TXP816 Nazwa: Baczek Opis: Wirująco latający Bączek Zdjęcie: Film: Cena hurtowa: 4.50 Odpalałem dzis na polanie. Nawet wporządku efekt świetlno dzwiękowy odrazu mi się skojarzy z popularnymi Cyrkoblitz z tym ze bez wybuchu. Bardziej bym nazwał je imitacją.. Ilość rakiet w opakowaniu przy takiej cenie jest opłacalna. Efekt może nie najmocniejszy, ale te latające bączki są w sam raz do zabawy przed 24:00. Czekam na wasze opinie na temat tych bączków. Cytuj
mantis 496 Opublikowano 10 godzin temu Niektórzy mówią, że można takich kilkanaście odpalić na raz i wyjdzie coś à la wyrzutnia bączków. Czas 03:52 Ktoś zrobił coś podobnego z odpowiednika tego wyrobu u innego importera, ale na zasadzie wielu sztuk, które stopniowo odpadają od zawieszonego podpalonego lontu. Osobiście lubię też te bączki w postaci normalnej wyrzutni, czyli w formie JW805 Wolf od Jorge. Cytuj
Kamil911 133 Autor Opublikowano 9 godzin temu 31 minut temu, mantis napisał(a): Niektórzy mówią, że można takich kilkanaście odpalić na raz i wyjdzie coś à la wyrzutnia bączków. Czas 03:52 Ktoś zrobił coś podobnego z odpowiednika tego wyrobu u innego importera, ale na zasadzie wielu sztuk, które stopniowo odpadają od zawieszonego podpalonego lontu. Osobiście lubię też te bączki w postaci normalnej wyrzutni, czyli w formie JW805 Wolf od Jorge. Bardzo fajny pirobajer, ale również jestem tego zdania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi