Cristoffer 10 Opublikowano 22 Lutego Symbol: TXR445A Nazwa: Whistling Rockets Importer: Triplex NEC: 7,32g/opak. Mój film: Cytuj
Kamil911 137 Opublikowano 22 Lutego Bardzo fajne rakietki za dzieciaka odpalało się tego b.duże ilości to super zabawa :) wydaje mi się jednak że huk jest nieco słabszy od whistling moon travelers importera Jorge. Cytuj
LudwiczekR 42 Opublikowano 23 Lutego Tak od Jorge prezentowane rakietki mają huk nieco słabszy. Ten typ rakietek prawie zawsze mam w moim co rocznym stuffie. W ubiegłego Sylwestra z dzieciakami odpaliliśmy równo pół paczki - 72 rakietki. Druga połowa zasila zestaw na kolejnego Sylwestra. Warto zmostkować ileś sztuk rakietek szybkim lontem - zabawa przednia po odpaleniu takiego zestawu z jednego lontu. Jedyny mankament to trzeba uważać na wypadające lonty - które mogą iskry liftowi nie przekazać. Dobrze jakimś cienkim patyczkiem czy zapałką lont dodatkowo docisnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi