lukaszek555 6 Opublikowano 25 Lutego Mój pierwszy w życiu stuff za >1000zł, część kupiona prywatnie, część na wyprzedażach. Z wyrzutni planuje zrobić pokazik, supernova na finał. Z gatlingów miniguna Cytuj
mantis 500 Opublikowano 25 Lutego Luty i już kompletny zestaw o ile dobrze zrozumiałem, bo jak ktoś pisze "stuff", to już można potraktować to jako cały skład. Świetne rzeczy do kolekcji, nie ma się do czego przyczepić, a raczej należałoby pochwalić. Killer Bulldogi dwugramowe to optymalne petardy w tych czasach w rozumieniu cena/jakość/dostępność. Testosteron, New York Taxi, Orkę, fontanny No Limits i strobo odpalałem i każdy produkt polecam. 1 Cytuj
Moloch 166 Opublikowano 25 Lutego miałem kiedyś suprenove, gdy jeszcze była w normalnych pieniądzach. dobre 20 mm, razem z hard rock można zrobić dobry pokaz 20mm Hoot to klasyk od innego importera, pierwszy był Tropic. Testosteron dobra kostka a w dwupaku zrobi rozpierdziel No zobaczymy co pokaże Termo bo też mam w stuffie Cytuj
Koopacz 59 Opublikowano 28 Lutego Witam Na noworoczne odpalanie połączyłem trzy duże gatlingi od Maxsema. Wyszło epicko. W swoim arsenale miałem również kątówkę New York Taxi. Jest fajna. Mam nadzieję, że Thermonuclear to edycja 2023 - słyszałem opinie, że ( tak samo jak Uranium) edycja 2024 zeszła na psy (niski dolot pocisków, efekty jak marne 30 mm). Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi