Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy w życiu stuff za >1000zł, część kupiona prywatnie, część na wyprzedażach. Z wyrzutni planuje zrobić pokazik, supernova na finał. Z gatlingów miniguna 😝

pirooo.jpg

Opublikowano

Luty i już kompletny zestaw o ile dobrze zrozumiałem, bo jak ktoś pisze "stuff", to już można potraktować to jako cały skład.

Świetne rzeczy do kolekcji, nie ma się do czego przyczepić, a raczej należałoby pochwalić. 

Killer Bulldogi dwugramowe to optymalne petardy w tych czasach w rozumieniu cena/jakość/dostępność.

Testosteron, New York Taxi, Orkę, fontanny No Limits i strobo odpalałem i każdy produkt polecam.

• Like 1
Opublikowano

miałem kiedyś suprenove, gdy jeszcze była w normalnych pieniądzach. 
dobre 20 mm, razem z hard rock można zrobić dobry pokaz 20mm :) 

Hoot to klasyk od innego importera, pierwszy był Tropic.
Testosteron dobra kostka a w dwupaku zrobi rozpierdziel :D

No zobaczymy co pokaże Termo bo też mam w stuffie :) 

Opublikowano

Witam

Na noworoczne odpalanie połączyłem trzy duże gatlingi od Maxsema. Wyszło epicko.

W swoim arsenale miałem również kątówkę New York Taxi.  Jest fajna.

Mam nadzieję, że Thermonuclear to edycja 2023 - słyszałem opinie, że ( tak samo jak Uranium) edycja 2024 zeszła na psy (niski dolot pocisków, efekty jak marne 30 mm).

Pozdrawiam

• Like 1