maki99 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zauważyłem ,że nie ma takiego tematu to postanowiłem go napisac.Jaki jest wasz ulubiony klub(y) piłkarski(e) :?: moje to: :arrow: ARKA GDYNIA :twisted: :arrow: Lech Poznań :twisted: :arrow: Cracovia Kraków :twisted: :arrow: Oraz wszystkie zgody klubu Arka Gdynia :twisted: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 "Podwórkowa" drużyna w której gra Stephen Marley :mrgreen: Cytuj
maki99 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 "Podwórkowa" drużyna w której gra Stephen Marley :mrgreen: czyli :?: :?: :?: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Urodziłem się w Warszawie, kocham Legie, Legie sławie :twisted:Zagłębie SosnowiecPogoń SzczecinOlimpia ElblągAdo Den HaagJuve Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja nie mam ulubionej drużyny piłkarskiej ale w moim mieście jest ZKŻ Kronopol (FALUBAZ :twisted: ) Klub żużlowy. Hej, hej Falubaz Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje ulubione to:SIŁA WIARA WALKALECHCRACOVIA ARKA :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Urodziłem się w Warszawie, kocham Legie, Legie sławie :twisted:Zagłębie SosnowiecPogoń SzczecinOlimpia ElblągAdo Den HaagJuve To samo.Jestem z Sosnowca. Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Barcelona (jest niezwyciężona i nikt jej nie pokona) XD przegrała derby z Realem.(ale łach)LiverpoolArsenalCelticMacheaster United (oczywiście 1 miejsce dla tego klubu) C.Ronaldo :razz: :grin: :lol: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 "Podwórkowa" drużyna w której gra Stephen Marley :mrgreen: czyli :?: :?: :?: Czyli czyli... drużyny nie ma gra z kolegami... :grin: Cytuj
Patryczekkk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 POGON SZCZECIN & LEGIA WARSZAWAPOZDRO DLA WARSZAWY ZE SZCZECINA... Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mój ulubiony klub to Legia Warszawa, a tak poza tym to jestem fanem czarnego sportu klubu z pod Jasnej Góry CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Żal mi wszystkich ludzi co biegają jak powaleni za jedną piłką, to gra która nie ma sensu, ale jak ma być OT to już... Jestem z NH z osiedla które kocha Wisłę Kraków, a ja nie chce dostać w łeb więc to też mój ulubiony klub ... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Żal mi wszystkich ludzi co biegają jak powaleni za jedną piłką, to gra która nie ma sensu Twoja wypowiedź nie ma sensu :roll: Wolisz szachy? xD To jest dopiero extremalny sport :lol: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 A mam pytanie... Który chodzi na mecze swojego klubu ? Ja oczywiście chodze na Legie Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 F.C.Barcelona jest najlepsza (według mnie).Visca el Barca! Cytuj
gojat 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Twoja wypowiedź nie ma sensu :roll: Wolisz szachy? xD To jest dopiero extremalny sport :lol: twoja tym bardziej właśnie tak może jak ma troche rozumu i umie pomyśleć to jak sobie zagra w szachy to też na turniejach może zgarnąć troche kasy (w piłce też) ja osobiście nie mam ulubionego klubu (lubię sobie czasem pograć ) ale nie rozumiem tych ludzi którzy "kochają" jakiś klub i z miłości do niego mogą kogoś pobić :???: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi