maki99 0 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 Każdy to powie że legii nie ma w stolicyPOLONIA WARSZAWA Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Dobra bo sie zaraz pobijemy ;p I będzie Craxa na maxa!!! :twisted: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Każdy to powie że legii nie ma w stolicyPOLONIA WARSZAWA Nie no Polonia kiedyś za czasów 1 ligi miała dużo kibiców teraz po spadku do 2 na mecze raczej mało osób przychodzi :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak chodze na mecze i jeszcze byli w 1 lidze cały czas chodzili po 2, ledwo 3 tys....;p Cytuj
ZiOmAl 0 Opublikowano 12 Lutego 2008 Moimi ulubionymi klubami są:gks cartusia :twisted: gks damroka Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 12 Lutego 2008 GKS = Gminny Klub Sportowy... Nie mylić ze śląskimi GieKSami :mrgreen: Ciekawe, która to liga podwórkowa :?: Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 24 Lutego 2008 Promień Żary :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On i te wojny pseudo kiboli z Unią kunice (nienawidzą się jak Felix z Kameleonem ) Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Ja jestem za:JAGIELLONIĄ BIAŁYSTOK!!!PUSZCZA HAJNÓWKA(bo jestem z H-ki)POLONIA W-WAI te 3 kluby nienawidza Legii(tak jak bardzo duza część Polski) :twisted: Aha, jeszcze 1dno: Mazi dobrze napisał :mrgreen: POLONIA jest spoko więc won od niej :lol:NIE MA POLONII W WARSZAWIE NIEMA POLONII, JEST TYLKO LEGIA, W WARSZAWIE JEST TYLKO LEEGIA :mrgreen: zobaczymy co powiesz za 3 lata jak Polonia zdobędzie miszcza Polski... w tym sezonie nie awansuje do 1 ligi przez liczne bledy(lub przekupienia) sędziówA GŁUPIA LEGIA TO SAMO BAGIENNE DNO!!!POLONIA RULEZZZ!!! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Ok więc do zobaczenia za 3 lata :lol: Zobaczymy kto się będzie "śmiał ostatni" Jestem baaaardzo pewny siebie Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Wy się tutaj kłócicie o Warszawskie kluby a to przecież LECH POZNAŃ jest najlepszy Cytuj
mark12 0 Opublikowano 29 Maja 2008 WIELKA GDYNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKI MZKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKA ARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKA ARKA GDYNIA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 10 Września 2008 Niezwyciezone czwartoligowe Orlęta Łuków Uwielbiam AC Milan 4ever : Cytuj
Macio1994 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Arka Gdynia Cartusia Kartuzy [ Dodano: 2008-11-29, 09:42 ] WIELKA GDYNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKI MZKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKA ARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKA ARKA GDYNIA!!!!!!!!!!!!!! zgadzam siE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi