Bitels 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Karpaty Krosno nie lubię Realu Madryt, AC Milanu i jeszcze kilku klubów z takich lig których nawet pewnie nie znacie Cytuj
malysz 2 Opublikowano 29 Listopada 2008 Taaa Bitels nie znamy :lol: Pewnie ty tylko je znasz buehehe.Polonia Polonia Tylko Nasza Wielka Środa !!!KS Polonia Środa ! Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Taaa Bitels nie znamy :lol: Pewnie ty tylko je znasz buehehe.Polonia Polonia Tylko Nasza Wielka Środa !!!KS Polonia Środa ! Nie no...bo ja obstawiam mecze przeważnie z 2-3-4 liga ;] a kluby mało znane Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No to i ja się wypowiem. :mrgreen: Generalnie moja przygoda z "kibicowaniem" zaczęła się podczas mundialu w 2002r, wcześniej mało interesowałem się piłką z racji wieku. Po mistrzostwach przyszedł czas na europejskie puchary... no i wielki mecze Wisły z Parmą, Lazio, Shalke w PUEFA... niezapomniane chwile. :smile: Kibicowałem wtedy również Manchesterowi United, z czasem przerzuciłem się już tylko na Wisłę. Niestety na meczach nie bywam bo ZA DALEKO :neutral: Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 TYLKO JAGIELLONIA!!!!!!! legii nienawidzi cała Polska , a oni wciąż myślą , że maja zgodę z Juve :lol: Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 :arrow: WISEŁKA KRAKÓW, chociaż nie jestem zapalonym kibicem to lubię ten klub. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 TYLKO JAGIELLONIA!!!!!!! legii nienawidzi cała Polska , a oni wciąż myślą , że maja zgodę z Juve :lol: :roll: :roll: Chcesz to ci moge dać cały artykuł o tym jak zgoda się zaczęła i nadal jest, ale co, przecież ty kurna wiesz więcej z kim Legia ma zgody, przecież kibicujesz babie jadze :roll:dalej sie napinaj po necie, pazie narazie. Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak sobie uważasz ;p ale 5 k na meczu w 2 milionowym mieście ? Tyle to prawie na Polonie przychodzi :lol: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 A o proteście coś wiesz? Zapraszam na PW lub gg jeśli dalej chcesz dyskutować, taki z ciebie wielki kibic a nawet nie wiesz co sie dzieje w polsce jeśli chodzi o kibiców -.- Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak tylko protestem sie zasłonić najlepiej . Jak nie było protestu na ostatnim meczu to ile było ? Niewiele więcej .ale kibiców to macie oddanych... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie było protestu na ostatnim meczu?! OoCzłowieku o czym ty mówisz protest jest nadal został przerwany na jeden mecz, na pożegnanie Żylety.Dużo wiesz, dużo, wasi kibice też święci są jak sie kilka lat temu bili między sobąNie chce robić dalej tutaj syfu, chcesz pisać pisz do mnie na gg Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Właśnie o tym mówię , że na ostatnim meczu nie było protestu...Nasi kibice to bili się ze skinami , raz . Dobra nie zamierzam dalej tu offtopować , bo nie ma o czym . Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 chłopcze protest, był, jest i będzie mam nadzieję, że jak najkrócej brakuję mi tej oprawy meczowej na Legii, a byłem kilka razy i to przed tym protestem. Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Oczywiście że Jagiellonia Białystok :mrgreen: Mini oprawa Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 chłopcze protest, był, jest i będzie mam nadzieję, że jak najkrócej brakuję mi tej oprawy meczowej na Legii, a byłem kilka razy i to przed tym protestem. Człowieku czy ja gdzieś napisałem , że nie ma protestu ? Protestu nie było przez jeden ostatni mecz.... Cytuj
bobiczh 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pogoń Szczeci !!!!!!!!Tylko Pogoń całe życie!!!!!!!!!!!!Do boju MKS!!!!!!!!!!! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jak nie było protestu na ostatnim meczu to ile było ? Niewiele więcej. A więc tego zdania nie rozumiem bo na meczu ze Śląskiem był pełny stadion.Ale ty wiesz lepiej, bo przecież byleś na tym meczu :lol::lol: :roll: Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jak by ludzie chcieli wejść to by weszli , patrz. 13 k w Białym na Wiśle . Ale i u was i u nas budują się nowe stadiony więc zobaczymy . Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 10 Maja 2009 Moje ulubione kluby to: - Puszcza Hajnówka (często bywam na meczach :-D ) (zniszczyć Kolejarz Czeremcha) - Jagiellonia Białystok (wiadomo, region :-D )Ale i tak wszyscy wiedzą, że na świecie rządzi NEMAN GRODNO :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi